Dragóner irányításával legyőzte az Újpestet a ZTE

A fővárosiak négy kör óta nyeretlenek az élvonalban.

A Zalaegerszeg egygólos győzelmet aratott az Újpest felett a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójának szombat esti mérkőzésén. Az egy hónapra eltiltott Ricardo Moniz vezetőedző helyett Dragóner Attila sportigazgató irányította a kék-fehéreket.

Hírdetés

OTP Bank Liga, 14. forduló:

A mérkőzés elején nem alakult ki folyamatos játék a sok apró szabálytalanság miatt. Az iramra viszont nem lehetett panasz, így amint tisztábban futballoztak a csapatok, rögtön voltak ígéretes akciók, melyek után elsősorban az újpesti hálóőrnek akadt dolga, hogy megőrizze kapuját a góltól, de a játékrész derekán Szalay közeli lövésével szemben már Nikolic is tehetetlen volt. Ubochioma a jobb oldalon ugyan rendre megbontotta az Újpest védelmét, de lövései sorozatosan pontatlanok voltak, így a hazaiak nem tudták növelni az előnyüket a szünetig.

A két 16-os közötti mezőnyjátékkal kezdődött a második félidő, de ez azonnal megváltozott, miután emberelőnybe került az Újpest, mivel az utolsó emberként szabálytalankodó Csókát – a videobíró segítségével – kiállította a játékvezető. Ezt követően a lila-fehérek egyértelmű fölényben futballoztak, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott. Bár az Újpest jószerivel egykapuzott, mégsem tudott veszélyes helyzeteket kialakítani, így végül pont nélkül távozott Zalaegerszegről.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »