DK-s bombahírként tálalja az RTL azt a leleplezést, amit a Mi Hazánk tett meg egy hónapja

DK-s bombahírként tálalja az RTL azt a leleplezést, amit a Mi Hazánk tett meg egy hónapja

A frissen kinevezett államtitkár, Kóti Tamás még újbudai önkormányzati cégvezetőként elkövetett mutyijai miatti feljelentés a hír az RTL Klubon, persze a DK-s polgármester mostani feljelentése nyomán, miközben a Mi Hazánk már karácsony előtt feljelentést tett és sajtótájékoztatót tartott ezekben az ügyekben is, a polgármester meg most csak azután lép, hogy már kellemetlen volt neki, hogy Novák Előd feljelentése nyomán hallgatják ki őt.

Jellemző a mai médiaviszonyokra, hogy a balliberális szerkesztőségek soha nem tudósítanak a Mi Hazánk sajtótájékoztatóiról, a kormánypártiak pedig csak akkor, ha az nem kellemetlen a Fideszre nézve. Így bár Novák Elődnek a "39 milliós kifizetés egy önkormányzati cég ügyvezetőjének egy év alatt – a Mi Hazánk feljelentést tesz" című sajtótájékoztatójára elment a köztévé és a HírTV tudósítani, de amikor megtudták, hogy fideszes cégvezetőről van szó, letiltották a leforgatott anyagot. Portálunk persze tudósított róla. A fideszes és balliberális média igyekezett elhallgatni, de a DK-s polgármester lépéskényszerbe került, amikor már a BRFK Korrupciós és Gazdasági Bűnözés elleni Főosztálya lépett a Mi Hazánk Mozgalom feljelentésére:

Hírdetés

https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fmihazankujbuda%2Fposts%2F685357165491173&width=480&show_text=true&height=730&appId

A DK-s polgármester mostani feljelentése ráadásul olyan átvilágításra hivatkozik, melyet titkosított, de Novák Előd nyilvánosságra hozta a jelentést, illetve a feljelentése keretében benyújtotta. Ahogy a titkosított átvilágítás közzétételekor felhívta rá a figyelmet a Mi Hazánk politikusa: a szakrendelő főigazgatója a fizetése mellé önmagával „projektvezetésre” is szerződött havi 370 ezer forintért 5 évre úgy, hogy a pofátlan szerződés későbbi felmondása esetén is ki kell fizetni a több mint tízmilliós megbízási díjat. Novák Előd feljelentésében ezen kívül többek közt egy százmilliós prémiummutyira is rávilágított, mely ciklusokon átívelően, a Fidesz és a balliberális pártok által egyhangúan megszavazva folyik.

(Kuruc.info)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »