Dárdai Pált a Hertháról is kérdezték, megkaptak rá a választ

Dárdai Pált a Hertháról is kérdezték, megkaptak rá a választ

Az Ajax példáját ajánlotta a Herthának Dárdai Pál egy interjúban. A német csapat volt magyar edzőjét az esetleges visszatérésről is kérdezték.

Dárdait arról faggatták, hogy a Bundesligában vagy az utánpótlásban dolgozna inkább. Válasza szerint azonnal tudna kezdeni, de csak őszinte emberekkel. Mint mondja, a pénz nem érdekli, van neki elég – írja a Sportal a Kicker alapján.

Dárdai Pál elmondta, hogy számára nem teher, ha fiatalokkal kell foglalkoznia.

Szóba kerül a Hertha is, ahol Dárdai évtizedeken át játszott és edzősködött, sőt, a nagy csapatot egyszer megmentette a kieséstől a Bundesligában.

A magyar szakember kitérő választ adott, úgy fogalmazott: „soha nem ajánlottam fel magamat, sem a magyar válogatotthoz, sem a Herthánál az edzői posztra.

Minden lehetőség érdekes volt számomra.

Az utánpótlásban is. Lehetőségünk volt ott építeni valamit, ez pedig tetszett. Hasonló volt a magyar szövetségben is, amikor szerkezetileg sokat változtattunk”.

Mint arról az Infostarton is beszámoltunk, a német klub elküldte az a sportigazgatót, aki korábban elbocsájtotta Dárdai Pált.

Hírdetés

Azóta kiderült, hogy az Union Berlin elleni elveszített meccset követően menesztett Fredi Bobic sportigazgató feladatait a 42 éves Benjamin Weber veszi át. Ismét szerepet kap a klub korábbi legendás játékosa, Andreas „Zecke” Neuendorf, aki Dárdai Pál pályaedzője volt 2021-ben.

Nyitókép: picture alliance/Getty Images

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »