Csoportos garázdaság és testi sértés a főváros II. kerületében

Csoportos garázdaság és testi sértés a főváros II. kerületében

A BRFK munkatársai befejezték annak a két férfinak az ügyét, akik a gyanú szerint tavaly februárban békés járókelőket bántalmaztak a főváros II. kerületében.

Hírdetés

Egy utcán sétáló, ötfős társaságot támadott meg több férfi 2023. február 11-én, a II. kerületi Retek utcában. Egyikük a békésen sétáló társaság egyik tagját – minden előzmény nélkül – hátba rúgta, aki a földre esett, majd egy másik férfi a már földön fekvő sértettet fejbe rúgta. A bántalmazást látva a sértett társaságának egy másik tagja megpróbált földön fekvő ismerősének segíteni, ám ekkor őt is megütötték.

Az egyik megtámadott férfi könnyű, míg társa súlyos sérüléseket szenvedett.

A fővárosi rendőrök a helyszínen hét férfival szemben intézkedtek, akik közül kettőt elfogtak és előállítottak a BRFK Gyorskocsi utcai objektumába.

A fővárosi nyomozók a 44 éves P. Tibort csoportosan elkövetett garázdaság bűntett, súlyos testi sértés bűntett, valamint könnyű testi sértés vétség miatt, a 27 éves Sz. Bélát csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és könnyű testi sértés vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Mindkét gyanúsítottat őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztály munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, az iratokat pedig a napokban megküldték az ügyészségnek.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »