Csipkejózsika és a Császár új szoknyája – LMBTQP mesekönyv a Labrisz gondozásában

Csipkejózsika és a Császár új szoknyája – LMBTQP mesekönyv a Labrisz gondozásában

Többször hangoztatta már a liberális oldal, hogy a konzervatív álláspont hangsúlyozása egy gyermek kiskorában nem megengedhető, mivel abban az életszakaszban erősen befolyásolhatóak. Ugyanakkor a Labrisz Leszbikus Egyesület a napokban megjelentett egy “mesekönyvet” Meseország mindenkié címmel, gyermekeink érzékenyítésére. A történetekben több szereplő valamilyen deviáns tulajdonsággal rendelkezik.

Az egyesület ajánlása szerint a tizenhét kortárs szerző friss meseátiratai azokat is megszólítják, akik nehezebben találják a helyüket a világban. „Megerősítenek abban, hogy bár nem vagyunk egyformák és különböző utakat járunk be, de ha megérkezünk, a kapu mindannyiunk előtt nyitva áll.”

Bódis Kriszta író, pszichológus, dokumentumfilmes is nevét adta ehhez a borzalomhoz, kifordítva eredeti lényegéből istengyermekségünket. Mint írja, „Az ember varázslatos isteni kreatúra, a szivárvány színeinek sokféleségével és a szabadság felelősségével megajándékozva. A legfőbb feladatunk, hogy megtanuljuk elfogadni egymást. Nem lehet elég korán kezdeni a gyakorlását. Erre valók a mesék, gyerekeknek és felnőtteknek.”

Gyurkó Szilvia gyermekjogi szakértő pedig egyenesen úgy véli: ennek a mesekönyvnek minden gyerekszobában ott van a helye, ahol fontos a világ sokszínűségének megértése, ahol a gyerekek körül nincsenek tabuk, s ahova a szülők úgy lépnek be, hogy tudják, a gyerekükön keresztül nemcsak a jövőt formálhatják, hanem a jelent is.

Mi azonban úgy véljük, ehhez nincs szükség egy ilyen mesekönyvre. Mert mi valódi és nem rémmeséket szeretnénk olvasni gyermekeink, bemutatva számukra a világ igazi színeit és szépségét. Szeretnénk, hogy az eredeti meséken nőjenek fel, melyekben

a szerelem nem Csipkerózsika és a hercegnő, hanem Csipkerózsika és a herceg között szökken szárba.

Azt pedig végképp nem értjük, hogyan lehet az idősek, a hallássérültek vagy a romák helyzetét összemosni, egy lapon említeni egy önként választott nemi aberrációval. Gyermekeinknek az idősek tiszteletét, a fogyatékossággal élők elfogadását meg tudjuk tanítani anélkül is, hogy azt sulykolnánk beléjük: teljesen normális dolog, ha a lányok lányokkal, a fiúk fiúkkal esnek szerelembe, vagy ha a férfiak női ruhában, színes tollakkal a hajukban lejtenek táncot az utcán.

A CitizenGO petíciót indított aziránt, hogy a gyermekkönyveket forgalmazó Pagony, vagy a nagyobb könyvboltok mint például a Líra vagy az Írók Boltja vegye le kínálatából a gyermekeink agymosására szolgáló könyvet. Schittl Eszter, a CitizenGO magyarországi kampányigazgatója arra hívja fel a figyelmet, hogy:

politikai és szexuális ideológiai tartalmak nem valók a gyerekeknek.

Hírdetés

A Meseország mindenkié című könyv előszava szerint „óvodai és iskolai foglalkozástervek” is készültek a mesékhez. „Ebből egyértelművé vált, hogy a könyvet kiadó Labrisz Leszbikus Egyesület a legkisebbeknek szánja a könyvét. A kötetben mindeközben a transzgender „nemváltásokat” megjelenítő mesék mellett homoszexuális „esküvőt” és „házasságot” bemutató történetek is helyet kaptak” – nehezményezi a kampányigazgató.

(Vasárnap.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Vármegyés akció a gyerekeket célzó LMBTQ-meséket kitervelők ellen

Székely János püspök a genderideológia erőszakosságáról és az örök evangéliumi üzenetről

Ki is van elnyomva? Négy eljárás is folyamatban van a vármegyés vezetővel szemben

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)

 

The post Csipkejózsika és a Császár új szoknyája – LMBTQP mesekönyv a Labrisz gondozásában appeared first on Szent Korona Rádió.


Forrás:szentkoronaradio.com
Tovább a cikkre »