Csercseszov belebukott a Fradi történelmi kudarcába

Csercseszov belebukott a Fradi történelmi kudarcába

Óriási meglepetésre szerda este a magyar bajnok Ferencváros hazai pályán háromgólos vereséget szenvedett a feröeri Klaksvík ellen, ezzel már a Bajnokok Ligája első selejtezőkörében kiestek a zöld-fehérek, mi történelmi kiesésnek számít a klubtörténelemben.

A csúfos ferencvárosi kupakudarc első áldozata a zöld-fehérek orosz vezetőedzője Sztanyiszlav Csercseszov lett, akit szinte azonnal menesztett a klubvezetés a mérkőzést követő megbeszélés után. A rutinos orosz szakember számára ezzel véget ért a budapesti kaland, amiről a Fradi elnöke Kubatov Gábor számolt be közösségi oldalán.

A Sztanyiszlav Csercseszovval történő személyes megbeszélésem eredménye, hogy nem dolgozunk tovább együtt”

Hírdetés

– jelentette ki a zöld-fehérek elnöke Kubatov Gábor

Az orosz szakember 2021 decembere óta irányította a Ferencvárost, ezalatt két bajnoki címet, egy kupagyőzelmet szerzett. A legutóbbi idényben a nemzetközi porondon is szép sikert ért el a magyar bajnokkal ugyanis az Európa-liga csoportkörébe is bejutott a Fradival, ahol csoportgyőztesként jutottak a nyolcaddöntőbe, végül pedig a német Bayer Leverkusen állította meg a magyar bajnokot. A 59 esztendős Csercseszov 74 mérkőzésen irányította a Ferencvárost.

Korábban olyan csapatoknál is volt vezetőedző, mint a Spatak Moszkva, Dinamo Moszkva, Legia Varsó, de hosszú ideig az orosz válogatott szövetségi kapitánya is volt.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »