Csehországban folytatta remek sorozatát Nagy Norbert

Csehországban folytatta remek sorozatát Nagy Norbert

Nagy Norbert Csehországban is dobogóra tudott állni. A hegyi Európa-bajnokság sternberki állomásán a magyar autóversenyző ezüstérmes lett az ötös kategóriában, ezzel továbbra is vezet összetettben. A Nagy Norbi Racing Team szakmai igazgatójaként versenyző pilótának idén csak dobogós helyezései voltak, pedig a szerencse például a csehországi futamon sem állt teljesen mellette.

Az egyik kedvenc pályámról van szó, úgyhogy nagy reményekkel érkeztem meg Sternberkbe, de sajnos egy technikai nehézség miatt az egyik szabadedzést ki kellett hagynom, és ez például nagyon hiányzott, mindenesetre végül sikerült egy második helyet hoznom, ezzel az Európa-bajnoki sorozat felénél vezetek továbbra is” – mondta az eredményhirdetés után Nagy Norbert, aki az előttünk álló futamokról is beszélt.

Hírdetés

Megpróbálunk egy picit fejleszteni az autón a következő futamokra. Úgy érzem, hogy egy kis motorerő-hiányban szenvedünk. A kanyartempónk az nagyon jónak mondható. Két hét múlva Olaszország következik”

– mondta a magyar pilóta.

A csehországi futamon a BMW-vel versenyző Nagy az osztrák Chris-Andre Mayer (Honda) mögött végzett másodikként, míg az ötös kategória harmadik helyét a hazaiak kedvence, a cseh Lukas Müller szerezte meg. 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »