Csatornaügyek

Csatornaügyek

Az ünnepek előtt próbáltam listázni az általam előfizetett tévécsatornák műsorajánlatát, mikor s hol lesz látható az ízlésemnek megfelelő karácsonyi tematikájú film, esetleg animációs film. Ekkor vettem észre, hogy az ország legnagyobb kábeltévé-szolgáltatója törölte kínálatából a Viasat3-t, ami természetesen a magyar csomag része, s különdíjas szolgáltatás.

Nem rajongok különösen az adott csatornáért, de ha már fizet érte az ember(!). Előfordul az ilyen, nem egyeztek meg a felek, más frekvencián fut, miegymás. Felmerül a kérdés bennem, hogy ennek tudatában miért nem vették a fáradságot és értesítették a nagyérdeműt? Valószínűsíthető, hogy a szolgáltató ügyfeleinek többsége észre sem vette a változást, így hát nem láttak rációt az informálásban, hiszen csak(?) egy kisebbséget érintő változásról van szó, meg hát a szerződési feltételeket semmilyen mértékben nem érinti az adott eset, s úgy egyébként a Duna túlsó partján(…) fogható az adó.

Hírdetés

Igen ám, de itt másról van szó! Elvekről, etikettről és a további jó kapcsolatról az előfizetővel! Szóvá is tettem a szolgáltatónál, ahol lepattintottak, mondván, hogy a szerződésben szerepel a módosítás lehetősége, meg hát mit akarok én!? A kedves adófizető kicsengeti a havidíjat, s kevesebbet kap érte, mint az előző hónapban, érveltem naivan, s feltettem a kérdést, hogy az adott cselekedet mennyire meríti ki a szolgáltató etikai kódexét, s milyen mértékben tartják ezt korrekt lépésnek. Sajnos a mai napig nem kaptam választ kérdéseimre, s valószínűleg nem is fogok! Ennyire korrektek, s megbecsülik a több éves hűséget, és úgy általában az előfizetőket! Kompenzálásnak se híre, se hamva, még csak ajánlatot sem tettek.

Kíváncsian látnám a kedves tévénézők reakcióját, ha esetleg a szlovák csatornák közül „lőnék ki“ valamelyiket, minden előzetes figyelmeztetés nélkül… Politikai korrektség felsőfokon!

De a CNN és az LMBTQ mesékkel felspékelt amerikai csatornák megállás nélkül ontják a mocskot… Ott nem áll fenn az esetleges törlés lehetősége, még áramkimaradás esetén sem!


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »