CSAK A SZOKÁSOS

CSAK A SZOKÁSOS

Így szól a mantra:

  

„ENSZ: már több mint 68 millió menekült él a világban

 

A menekültek világnapja előtt az ENSZ menekültügyi főbiztosa felszólította Magyarországot, hogy növelje a menedékkérők esélyeit, hogy beléphessenek az országba és elinduljon a menekültügyi eljárásuk.

Filippo Grandi hozzátette: ugyanekkor szüntesse meg a határon az úgynevezett „tranzit zónákat”, amelyekben, miként fogalmazott, gyakorlatilag fogva tartják a háború és üldöztetés elől menekülő embereket.”

  

Persze, persze, értjük. Csak van egy kis baj.

Hírdetés

   

Ugyanis a pusztulástól, civilizációjának, kultúrájának, életformájának elvesztésétől, lányainak, asszonyainak meggyalázásától és a terrorizmustól rettegő európai népesség felszólította Magyarországot, a magyar népesség pedig még ennél is jobban felszólította Magyarországot, hogy tartsa fenn a kerítést, eszébe ne jusson megnyitni a határait, eszébe ne jusson beengedni a menekülteknek hazudott gazdasági migránsokat és a beilleszkedni képtelen és nem is akaró idegeneket, tegyen mindent úgy, ahogy eddig is tette.

 

Sajnos az a helyzet, hogy ez a felszólítás lényegesen erősebb felszólítás. Ráadásul valós igény és valós félelem áll mögötte.

 

Ezzel szemben az ENSZ főbiztosa egyszerűen hazudozik és hülyeségeket beszél.

Úgyhogy Magyarország a második felszólításnak fog engedelmeskedni, a főbiztos úr pedig megcsókolhatja a hátunk végét.

 

MTI Fotó: Mohai Balázs

 


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »