Cristiano Ronaldóval mindig történik valami

Cristiano Ronaldóval mindig történik valami

Cristiano Ronaldo továbbra is az érdeklődés középpontjában van a katari világbajnokságon. A portugál sztár a Svájc elleni nyolcaddöntőn csereként lépett pályára, a 2008-as Eb óta először fordult elő, hogy nem a kezdőcsapatban szerepelt egy nagy tornán. Most a 73. percben szállt be, Joao Felixet váltva.

A negyeddöntőbe jutás utáni napon, szerdán Fernando Santos szövetségi kapitány könnyű edzést tartott azoknak, akik nem játszottak, vagy csereként álltak be a svájciak ellen. Elviekben Cristiano Ronaldónak is részt kellett volna ezen vennie, de – nem volt ott a társaival.

Hírdetés

A kezdő csapat tagjai az edzőteremben dolgoztak, Cristiano Ronaldo velük volt. A portugál lapok kérdésére a stáb tagjai azt mondták, nincs semmi gond, Ronaldo nem sérült, bár ők is meglepődtek, hogy a kezdőcsapat tagjaival tartott.

A spanyol sportnapilap, a Marca arra világított rá, hogy minden, ami mostanában Cristiano Ronaldóval történik, vitákat generál. Természetesen az is, hogy élettársa, Georgina Rodriguez a közösségi médiában is vitatta Fernando Santos döntését.

Nyitókép: MTI/EPA/LUSA/Jose Sena Goulao

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »