Cristiano Bergodi csapata az éllovast fogadja (Labdarúgás)

Cristiano Bergodi csapata az éllovast fogadja (Labdarúgás)

A szerdai sikeres Román Kupa-elődöntő után a sepsiszentgyörgyi csapat szombaton 21.45-től a listavezető FC Farul Constanța ellen játszik a Sepsi OSK Arénában a SuperLiga felsőházi rájátszásának 6. fordulójában. Ebben az idényben Gheorghe Hagi alakulata mindhárom egymás elleni mérkőzést megnyerte.

„Sorozatban másodszor si­került kiharcolni a kupadöntőbe jutást, emiatt remek a hangulat az öltözőben. Nem volt időnk pihenni, ennek ellenére a labdarúgók tele vannak energiával, a nagyszerű eredmények után nem érzik a fáradtságot. Tisztában vagyunk azzal, hogy a Farul egy kiváló csapat, amelynek komoly esélye van a bajnoki cím begyűjtésére. Fiatal, technikás és gyors játékosok állnak Gheorghe Hagi rendelkezésére, épp ezért rendkívül fontos, hogy ne pazaroljuk el a helyzeteinket. Ha hatékonyak vagyunk, lehetőségünk lesz itthon tartani a három pontot, ami mentálisan sokat jelentene nekünk. Szerintem a kései kezdési időpont nem jelent gondot, így legalább néhány órával több időnk lesz a regenerálódáshoz” – mondta Hadnagy Attila ügyvezető igazgató.

A rájátszás 6. fordulójának programja: * playoff: Sepsi OSK–FC Farul Constanța (szombat, 21.45 óra), Universitatea Craiova–FCSB (vasárnap, 21 óra), FC Rapid–Kolozsvári CFR (hétfő, 20.30 óra) * playout: FC U Craiova–Chindia Târgoviște (ma, 20.30 óra), Mioveni–FC Argeș (szombat, 14.30 óra), FC Petrolul Ploiești–FC Botoșani (szombat, 17 óra), Kolozsvári Universitatea–FC Voluntari (hétfő, 15 óra), Aradi UTA–FC Hermann­stadt (kedd, 20 óra).  

Hírdetés

Összecsapnak a háromszéki együttesek

A harmadosztályú bajnokságban ma összecsapnak a háromszéki csapatok a szemerjai stadionban. Az alsóházi rájátszásban három győzelemmel és egy vereséggel harmadik Sepsi OSK II. 17 órától a két döntetlennel és két fiaskóval sereghajtó Kézdivásárhelyi SE ellen lép pályára. Az együttesek az alapszakaszban már kétszer farkasszemet néztek, a szeptemberi céhes városi odavágóban a megyeszékhelyi gárda dia­dalmaskodott (3–1), míg a novemberi sepsiszentgyörgyi visszavágóban a felső-háromszéki alakulat győzedelmeskedett (3–1).

A rájátszás 5. fordulójának programja: * playoff: Brassói SR–Barcarozsnyói Olimpic (szombat, 17 óra), Plopeni–Blejoi (szombat, 17 óra) * playout: Sepsi OSK II.–Kézdivásárhelyi SE (ma, 17 óra), Brassói Kids Tâmpa–Păulești (szombat, 17 óra), Zernesti Olimpic–Székelyudvarhelyi FC (szombat, 17 óra). (miska)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »