Cikkünk frissül – Orbán Viktor a Kossuth téren tartja ünnepi beszédét

Cikkünk frissül – Orbán Viktor a Kossuth téren tartja ünnepi beszédét

A miniszterelnök a Békemenettel érkezett emberáradat előtt tartja meg március 15-ei, ünnepi beszédét a Parlament mögött.

A Békemenettel érkezett embersokaság előtt tartotta meg ünnepi beszédét március 15-én a Kossuth téren Orbán Viktor miniszterelnök.

„Külön köszöntöm azokat, akik Kárpátalján vannak most velünk” – kezdte szónoklatát. „Egész jól nézünk ki, talán sohasem néztünk ilyen jól, mint éppen ma” – tette hozzá.

Felidézte, mit üzent az előző Békemenet: „nem oda, Buda! De most már nem oda Pest sem!”

„Megüzentük, hogy mi itt, a jobboldalon nem vagyunk jámbor lúzerek, akik megijednek a befolyásos médiától, Brüsszeltől vagy a még oly gazdag Soros Györgyöktől”.

/* (c)AdOcean 2003-2018, portfolio_hu.Infostart_2018.mobile_site.cikkek.banner_cikkozi_extra */

Hírdetés

ado.slave(‘adoceanindexhuokdtbqijve’, {myMaster: ‘dBfmGy0C0lT8mfY5Mfg2WBNH8U_KL2dR9EYdt6o1mXz.47’,
onServerEmission: function(){document.getElementById(„y-adoceanindexhuokdtbqijve”).classList.add(„uysdfa6ds”);},
onServerEmissionEmpty: function(){}
});

Megállapította, áll mind a 106 képviselőjelöltjük Battonyától Nemesmedvesig, tartottak több mint 100 választási gyűlést, 19 nappal a választás előtt szerinte

„jól állnak a csillagok”.

„Megmutattuk az erőnket, és ez meghozta az eredményt. Hiába bújt a farkas báránybőrbe, a csalárdság árát most meg kell fizetni. Az üstökösnek hitt miniszterelnök-jelöltjük mára csak egy földbe csapódott, kihűlt kődarab” – mondta. „Micsoda szerencsének” nevezte, hogy „most nem ezeknek a kezében van Magyarország krományrúdja”.

Cikkünk frissül.


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »