Buzibotrány Amerikában: a szenátus épületében fajtalankodott egy Biden-kedvenc egy német politikussal (18+)

Buzibotrány Amerikában: a szenátus épületében fajtalankodott egy Biden-kedvenc egy német politikussal (18+)

– Mérges vagyok, csalódott. Visszaéltek a bizalmammal – ezekkel a szavakkal ismerte el a Fox Newsnak az amerikai marylandi demokrata párti Ben Cardin szenátor, hogy valóban az egyik munkatársa, Aidan Maese-Czeropski volt a főszereplője a múlt pénteken kirobbant homokos pornóbotránynak.

Azt is közölte, hogy azóta elbocsátották a férfit, valamint, hogy az ügyben a kongresszus biztonságáért felelős szövetségi rendőrség (USCP) vizsgálódik, írja a Magyar Nemzet.

Amint a Daily Caller nevű portál elsőként beszámolt róla, az amerikai szenátus épületében Cardin segédje egy német szociáldemokrata párti politikussal "enyelgett", amiről videó is készült.

Ő a segéd – készséges fiúnak tűnik:

JUST IN: US Senate staffer, Aidan Maese-Czeropski, has been fired after filming himself having sex in a Judiciary Committee hearing room where Supreme Court nominees are grilled by senators and where James Comey once testified about Russian interference in the 2016 election.

The… pic.twitter.com/jgupl7Zwio

— Simon Ateba (@simonateba) December 16, 2023

Hírdetés

Maese-Czeropski egy másik perverz társaságában:

In case you wondered if Joe Biden knows the fired Senate staffer, Aidan Maese-Czeropski, who was caught filming a gay sex tape in the Senate hearing room…. Here’s your answer pic.twitter.com/VRk2hXJ3no

— ShotGunBonnie (@ShotGun_Bonnie) December 17, 2023

Joe Biden actually had a tweet that aged well. Here he is with Senator Ben Cardin’s staffer Aidan Maese-Czeropski.

“Thank you” from the bottom of Joe’s heart to the bottom in the Senate hearing room. pic.twitter.com/rH4uSbeYPV

— Greg 🇺🇸🇬🇷🏳️‍🌈🤴🏻👑🍿🍿🍿🍿 (@gregissnacking) December 16, 2023

A német férfi által rögzített felvételen az amerikai szenátusi dolgozó látható négykézlábra ereszkedve egy asztal tetején, keveset takaró fehérneműben. Az aktus ráadásul a szenátus egyik ikonikus helyiségében történt, ami tovább erősítette a botrány keltette közfelháborodást. Ugyanis a Hart 216 nevű tárgyalóteremben tartottak korábban több emlékezetes szenátusi bírói meghallgatást, legfelsőbb bírósági jelölést megelőző meghallgatásokat, sőt még a 2001 szeptember 11-i terrortámadást vizsgáló bizottság is ott ülésezett. Ráadásul a két buzi a minnesotai demokrata párti szenátornő, Amy Klobuchar székében érezte jól magát.

Ez volna az a bizonyos "enyelgés" – csak erős gyomrúaknak!

Érdekesség, hogy az elbocsátott szenátusi dolgozó a LinkedIn-oldalán az amerikai jobboldal lejáratókampányának hazudta a szexvideója körüli botrányt, és arról írt, hogy jogi lépéseket tervez tenni, ám később eltűnt a bejegyzése.

Maese-Czeropski egyébként feltűnt Biden elnök egyik 2020-as kampányvideójában, amely alá még a köcsög anyja is írt egy hozzászólást, amely szerint nagyon hálás a demokrata párti elnökjelöltnek a fiának nyújtott lehetőségért.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »