BÚROK HAZA!

BÚROK HAZA!

Az alábbi szöveget egy kedves olvasóm küldte ide a bádogba, az egyik cikk alá. Tényleg döbbenetes, és nincs is mit hozzá tenni. Olvassák el – entitasnak pedig üzenem, nyugodtan lehet büszke!

(Annyit tennék csak hozzá mégis, hogy Dél-Afrikában ma fordított apartheid folyik, és a feketék fenyegetik a fehér lakosságot. Durvábban, elviselhetetlenebbül, aljasabban és vérszomjasabban, mint ahogy ez fordítva valaha volt. Csak erről nem olvasunk, nem hallunk, a jogvédők nem verik a nyálukat, hiszen „csak” fehér emberekről van szó. Vérlázító…) 

„entitas2016-01-22 13:58:14

Először is kérem bocsásson meg mindenki (legfőképp Zsolt), hogy nem az ezen bejegyzéséhez passzoló témában írok, de valamiképp mégis kapcsolódik a bádogbloghoz, mert az induló bejegyzés itt született Zsolt tollából. Nos 2015.09.25-én Zsolt írt egy bejegyzést a Dél-Afrikában élő fehérek folyamatos írtásáról. Íme:
http://badog.blogstar.hu/2015/09/25/erdekes/21162/?c=2#comments
Én írtam rá egy hozzászólást. Íme:

„entitas 2015-09-25 11:34:56 A fehér és alapvetően keresztény identitású ember elképesztő ütemben fogy, erodálódik a világ minden táján így Magyarországon is. Hogy ez miért van így azt is jól tudjuk de most nem ez a blog témája. A fehér rasszú keresztény ember manapság nagyon nagy érték és ez az érték csak egyre nő. Nem szándékom a realitásoktól elrugaszkodni, de nem kellene a magyarságnak megfontolni, hogy a dél-afrikai menekülni vágyó fehér lakosság egy részét (mindkét részről méltányos feltételekkel) le kéne telepíteni Magyarországon? Ezt a megfontolást természetesen a frankfurti iskola lukácsista neoliberális „értelmiségtől” való teljes megtisztulás utáni időszakra értem. (vagy mégsem kéne addig várni?)”

Hírdetés

És ma a 888.hu-n az egyik cikk első bekezdésében ezt találom:

„THE NEW OBSERVER

„Segítsd a búrokat: küldj delegációt Magyarországra!” címmel a független hírportál a dél-afrikai Nova Europa Project azon törekvéséről számol be, hogy Európában, mégpedig Magyarországon kapjanak menedéket a dél-afrikai búr /Hollandiából odaérkezett fehérbőrű/ gazdálkodók, akiket rendre gyilkolnak le a dél-afrikai feketék. „A világ legveszélyesebb foglalkozása búr gazdának lenni”, kezdődik a felhívás szövege. Tavaly 250 búr farmer ellen hajtottak végre erőszakos támadást és közülük hatvanat megöltek. 1994 és 2014 között átlagban évente 62 gazdát gyilkoltak meg. Ez a Dél-Afrikában élő, már csak 30 ezer búr gazdálkodó esetében matematikailag 100 000 emberből 133 emberölést jelent. Egész Amerikában ennyi emberre nézve 9,8 gyilkosság jut. Még a közép-amerikai El Salvadorban is, a világ legveszélyesebb országában, 100 000 lakosból 65 esik gyilkosság áldozatává, vagyis az ottani emberölési arány a fele a búrok ellen elkövetett gyilkossági aránynak. Magyarországon sok falu elnéptelenedett, folytatódik a cikk. Nincs, aki a földet művelje. Nem egy ilyen helyről már üzentek a búr gazdálkodóknak, hogy szívesen látnák őket, ha ott telepednének le, olvasható. Ez segítene, mert a búrok a biztos kiirtásuk elől menekülnének meg és egy olyan, megingathatatlanul Európa-barát nemzetet gazdagítanák jelenlétükkel, mint Magyarország. Dél-Afrika legrégebbi, 1897-ben alapított gazdálkodói szövetsége, a TAU South Africa most egy tagját februárban Magyarországra kívánja küldeni, hogy a búr farmerek magyarországi letelepedéséről tárgyaljon és ennek támogatására gyűjtést indított. A szövetség elnökhelyettese hivatalos beadványban fordult a tavaly novemberben Svájcban ülésező ENSZ Emberjogi Tanácsa fórumához azzal, hogy a búr gazdák legyilkolásának mértéke a terrorizmus egy formáját jelenti. Ugyanakkor a dél-afrikai kormány „földreformjával” elűzi a búr gazdákat földjeikről, miközben a kormányhivatalnokok arra hivatkoznak, hogy egykoron a Dél-Afrikába települő búrok „ellopták” az ott élők földjeit. Egy olyan elnökkel együtt állítják ezt, aki ilyen dalra fakad: „Hozzatok nekem egy géppisztolyt!”, miközben az országban az erőszak és az erőszakos bűncselekmények légkörét teremtették meg. A beadvány még kiemeli azt, hogy a dél-afrikai rendőrség nem vizsgálja ki kellően a bűncselekményeket, különösképpen a gazdálkodók megölését. Az afrikánereket (a főként Hollandiából érkezett búrok) nem engedik érvényesülni a rendfenntartó erők soraiban és a kormányzati posztokon. E közben a vérontás vágyától hajtva folyik a népirtás a búr gazdák ellen, aminek a vége teljes kipusztításuk lesz.”

teljes cikk: http://888.hu/article-szemelvenyek-a-vilagsajtobol-25

Majdnem 4 hónappal ezelőtt egy óvatos és utopisztikus javaslatot teszek valamire és lám csak …… lehet, hogy lépések indulnak a megvalósítása felé? (persze nem miattam, de egy picit szabad büszkének lennem? ) :)”


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »