Budapest Európa legbiztonságosabb turisztikai célpontja a nők számára – Állítja több neves utazási portál

Budapest Európa legbiztonságosabb turisztikai célpontja a nők számára – Állítja több neves utazási portál

A nők szempontjai némiképp eltérők a férfiakéhoz képest a turisztika, az utazás tekintetében is.  Turisztikai felmérések szerint a női turisták 24 százaléka mondott már le utazást azért, mert féltette a biztonságát a kiszemelt városban. Mindezek miatt a neves utazási portálok igyekeznek a nők biztonságát is érintő felméréseket készíteni a világ különböző turisztikai célpontjai tekintetében. A WyAway utazási portál most egy olyan felmérést adott közre, amelyben összesen 200 várost hasonlított össze, hogy meghatározzák az egyedül utazó nők számára a 30 legbiztonságosabb nagyvárost – olvashatjuk a Timeout magazin cikkében. A felmérésben Budapest rendkívül előkelő helyet vívott ki magának, hiszen európai viszonylatban az első, még világviszonylatban a harmadik legbiztonságosabb városnak bizonyult. A felmérés eredményei a helyi lakosokkal készített interjúkon és a legfrissebb biztonsági statisztikákon alapulnak.

Hasonló eredményre jutott a Stasher turisztikai blog is; véleményük szerint Magyarország a közbiztonság tekintetében messze kiemelkedett a vizsgált helyszínek közül – ahogyan erről a Magyar Nemzet cikkéből is értesülhettünk. És ha ez nem lenne elég, egyébként is Budapestet és a magyar parlamentet jelölték meg a világ(!) legvonzóbb  látványosságaként. Turisztikai elemzőik 99 látványosság adatait rangsorolták, hogy megtudják mit érdemes meglátogatni és mit nem. A rendelkezésre álló legfrissebb városi és országos adatok, köztük például Google-értékelések, TikTok népszerűségi mutatók mellett számításba vették a szállások minőségét, a legközelebbi nemzetközi repülőtér távolságát és a fogadó ország közbiztonságát.

Hírdetés

Meleg szeretettel várjuk Magyarországra a hölgyeket, köztük is különösképpen a magányosan utazókat. Komfortjukhoz és biztonságukhoz a Férfihang.hu azzal igyekszik hozzájárulni, hogy igyekszünk országunkat távol tartani a nőket megtévesztő, félrevezető, felzaklató, uszító feminista téveszmék világtrendjétől.

 


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »