Brutális embervadászatokon ejtik túszul a magyar férfiakat az ukránok, hogy aztán lemészároltassák őket a háborúban

Brutális embervadászatokon ejtik túszul a magyar férfiakat az ukránok, hogy aztán lemészároltassák őket a háborúban

Közel egy éve fordult először a Férfihang Civil Társaság petícióban a magyar kormányhoz (vonatkozó cikkünket lásd itt), hogy folytasson nemzetmentő külpolitikát a kárpátalján élő magyar nemzettársaink életének megmentése érdekében. Már akkor mindent megtettünk, hogy felhívjuk rá a kormányzat, a külügyminisztérium, a nemzetbiztonsági szolgálatok figyelmét, hogy az a komoly és súlyos veszély fenyegeti a kárpátaljai magyar férfiakat, hogy a magyargyűlölő ukrán kormányzat golyófogóként felhasználja, lemészároltatja őket Ukrajna és Oroszország háborújában. Így írtunk akkor petíciónkban:

Később az ukrán nagykövetség előtt elmondott beszédben tiltakozott más nemzeti elkötelezettségű szervezetekkel karöltve civil társaságunk alelnöke, Halász Géza. Vonatkozó cikkünket illetve videónkat lásd ezen a helyen.

Hírdetés

Mindezek ellenére a kormányzat semmilyen kézzelfogható intézkedést nem tett annak érdekében, hogy megelőzze azt a nemzeti katasztrófát, amely napjainkban csúcsosodik ki ukrajnában. Immár a közszolgálti televízió is kénytelen foglalkozni azokkal az egyébként jóelőre megjósolható brutális embervadászatokkal, amelyek arra irányulnak, hogy kíméletlen népirtást kövessenek el a magyarság terhére.

Ahogyan az az ukrajnából érező híradásokból kiderül, az erőszakkal elhurcolt magyar férfiakat rendre a legpokolibb frontvonalakra hurcolják, hogy a “húsdarálóban” daráltassák őket le az orosz hadsereggel. És ha ez nem lenne elég, még az elesettek holttesteit sem adják ki a hozzátartozóknak, hogy méltó módon elbúcsúztassák őket, hanem hónapok óta hűtőkamrákban halmokba hordva gyalázzák meg őket.

Elég volt! Cselekvésre szólítok minden magyar embert: követeljük együtt, hogy a magyar kormány minden létező eszközt felhasználva lépjen fel az ukrajnai magyarság kiirtása ellen! Haladéktalanul kerüljön kiutasításra Magyarországról a teljes ukrán diplomácia!


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »