Brutális „apai” láthatás

Brutális „apai” láthatás

Brutális „apai” láthatás

A Mezőkövesdi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt.

A vádirat szerint a vádlott 2020 szeptemberében, délelőtt, előzetes egyeztetés nélkül elvitte a volt élettársa mezőkövesdi lakásáról közös, kiskorú gyermeküket.

Hírdetés

Amikor a nő észlelte, hogy a kislány nincs otthon, kerékpárral az utcán keresni kezdte, és utolérte a gyalogosan közlekedő gyermeket és vádlottat, akit azonnal felelősségre vont, hangosan vitatkozni kezdtek és kölcsönösen szidalmazták egymást, mire a vádlott belerúgott a nő kerékpárjába olyan erővel, hogy annak következtében a nő azzal együtt a földre esett.

A földön fekvő sértett fejét többször, tenyérrel megütötte, majd megfogta a lábánál és húzni kezdte egy füves útszakaszon. A nőnek sikerült kiszabadulnia, futva menekült, de a vádlott végigkergette az utcában, amikor a nő a nyitott kapun keresztül beszaladt egy ház udvarára.

A vádlott ide is követte, kiabáltak, szidalmazták egymást, újból tenyérrel arcon ütötte a sértettet, aki neki esett a kapunak.

A bántalmazásnak az vetett véget, hogy a ház tulajdonosa a kiabálásra kiment, és elküldte a vádlottat.

A sértett a fején 8 napon belül gyógyuló duzzanatokkal járó sérüléseket szenvedett el, és könnyű testi sértés miatt magánindítványt terjesztett elő.

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben fogházbüntetést és mellékbüntetésként közügyektől eltiltást indítványozott.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »