Borsodnádasdi kaland: öngyilkosjelölthöz hívták a rendőröket, kiderült, hogy körözött cigánybűnözőről van szó

Borsodnádasdi kaland: öngyilkosjelölthöz hívták a rendőröket, kiderült, hogy körözött cigánybűnözőről van szó

Hozzátartozók jelezték a rendőrség ügyeletén 2020. február 25-én 16 óra körül, hogy hozzátartozójuk egy családi vita után végzetes lépésre szánta el magát. A 26 éves borsodnádasdi férfi házuk padlására ment, s félő volt, hogy a szándéka tragédiába torkollik, írja drámai hangú beszámolójában a B.-A.-Z. megyei rendőr-főkapitányság, alább a folytatás.

Hírdetés

Az Ózdi Rendőrkapitányság Borsodnádasdi Rendőrőrsének munkatársai a helyszínen beszerzett információk alapján az azonnali beavatkozás mellett döntöttek, mivel a férfi már percek óta nem adott magáról életjelet.

A padlást csak egy előtetőn keresztül lehetett megközelíteni. A rendőr, miután megbizonyosodott, hogy a cseréptető elbírja a súlyát, elindult a padlás felé. A következő mozdulatnál azonban beszakadt a tető, a rendőr pedig a mélybe zuhant. A járőrtársa azonnal cselekedett, szinte egyidőben megbizonyosodott kollégája kielégítő állapotáról, és folytatta az életmentést.

Az időközben értesített mentőszolgálat munkatársai ellátták a nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett rendőrt. A padlásról épségben lehozott 26 éves férfit is megvizsgálták a mentős bajtársak, majd a rendőrök előállították őt a rendőrségre, később pedig büntetésvégrehajtási intézetbe szállították, mivel az Ózdi Rendőrkapitányság körözést adott ki vele szemben.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »