Borkai „Győr érdekében” függetlenként készül elindulni a polgármesteri székért

Borkai „Győr érdekében” függetlenként készül elindulni a polgármesteri székért

Interjút adott az ATV Heti Napló című műsorának Borkai Zsolt, a 2019 őszén a szexbotrányába – újraválasztása ellenére – belebukó egykori győri fideszes polgármester. Az interjút vasárnap este adják le, de a csatorna vezérigazgatójának, Németh S. Szilárdnak az érdekeltségében álló Naphire.hu már pénteken részleteket közölt a beszélgetésből – írja a 24.

Az interjúban Borkai arról beszél:

Erős az indíttatásom, hogy megmérettessem magam a polgármesteri székért.

„Tehát elindul?” – kérdezett vissza Sváby András. „El” – válaszolta. Arra a kérdésre, hogy milyen színekben indulna el, Borkai Zsolt azt válaszolta, függetlenként.

Hírdetés

Az interjúban Borkai beszél arról is, hogy semmilyen kapcsolata nincs egykori pártjával. Egy ideig kereste korábbi párttársait, de miután nem érte el őket, már nem. Nem Dézsi Csaba András jelenlegi fideszes polgármester ellen, hanem Győrért akar indulni a polgármester-választáson – tette hozzá.

Borkait nemrég megválasztották a Győri Atlétikai Club elnökének, ezt követően egy interjúban a korábbi polgármester azt mondta:

Az ellenzék 2019-ben politikai szempontból zseniálisan kihasználta a jachtos kalandot ellenem. Hibáztam, ők meg ügyesek voltak. A Fidesz meg szerintem nem jól kezelte ezt az ügyet, közellenség lettem, még Budapest elbukását is az én nyakamba varrták.

Korábban írtuk: Borkai: még Budapest elbukását is az én nyakamba varrta a Fidesz


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »