Bidennek meggyűlt a baja a számokkal: „…egymilliárd 300 millió trillió 300 millió dollár”

Bidennek meggyűlt a baja a számokkal: „…egymilliárd 300 millió trillió 300 millió dollár”

Joe Biden amerikai elnök a minap egy infrastrukturális fejlesztési tervet jelentett be. De még ezt sem sikerült neki baki nélkül. A 80 éves amerikai elnök szellemi képességei, figyelme egyre lanyhul, folyamatosan újabb és újabb kínos helyzetbe hozza magát. Mondhatnánk, hogy nevetséges, ha nem a világ szuperhatalmának első emberéről lenne szó, aki azzal fenyegetőzik, hogy Ukrajna pénzügyi támogatása nélkül amerikai katonáknak kell majd beavatkozniuk a háborúba.

Az amerikai elnök, aki egyúttal a demokraták legvalószínűbb elnökjelöltje az infrastrukturális program bejelentésekor megpróbálta elmondani azt is, hogy az egész projekt mekkora összeget ölel fel.

Elmondása szerint az „infrastruktúrafejlesztés évtizede” több mint „egymilliárd 300 millió trillió 300 millió dollárból” valósulhat majd meg.

Hírdetés

Az esetről felvétel is készült:

NEW: President Joe Biden announces a remarkable „billion 300 million trillion 300 million” dollar infrastructure plan. I’ll admit, that’s impressive! In the same breath of saying Donald Trump doesn’t know what he’s talking about, Biden appeared to claim that America is having… pic.twitter.com/kbQ4Paiv6E — Collin Rugg (@CollinRugg) December 9, 2023

Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »