Bejelentéseket tesz az operatív törzs – cikkünk frissül

Bejelentéseket tesz az operatív törzs – cikkünk frissül

Ezen a héten másodszor, de a héten utoljára. Az oltási program nagyon lelassult, de a fertőzöttek száma is nagyon alacsony már.

A harmadik hullám lecsengésével (napi adatok ITT) kevesebb lett az operatív törzs munkája, sajtótájékoztatót is már csak kétszer tartott az elmúlt héten és a mostanin is.

György István, az oltási munkacsoport vezetője szólt elsőként, arra reagálva, hogy az oltási rend a miniszterelnöki bejelentés szerint megváltozik.

Hangsúlyozta mindenekelőtt, hogy Magyarország világszínvonalú teljesítményeknek köszönhetően a második helyen áll az átoltottságban (54 százalék), miközben az EU-s átlag még bőven 40 százalék alatt van – Romániában még csak 23 százalék alatt van az átoltottság mértéke, erre külön felhívta a figyelmet.

Cikkünk frissül.

/* (c)AdOcean 2003-2018, portfolio_hu.Infostart_2018.mobile_site.cikkek.banner_cikkozi_extra */ ado.slave('adoceanindexhuokdtbqijve', {myMaster: 'dBfmGy0C0lT8mfY5Mfg2WBNH8U_KL2dR9EYdt6o1mXz.47', onServerEmission: function(){document.getElementById("y-adoceanindexhuokdtbqijve").classList.add("uysdfa6ds");}, onServerEmissionEmpty: function(){} });

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!


Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »