Barátnőjével akart végezni egy 40 éves férfi Dunaújvárosban

Barátnőjével akart végezni egy 40 éves férfi Dunaújvárosban

Barátnőjével akart végezni egy 40 éves férfi Dunaújvárosban

A rendőrség tájékoztatása szerint az őrizetbe vett újszentmargitai férfi törött üveggel vágta meg barátnője nyakát.

Hírdetés

Egy nő 2019. szeptember 8-án, a késői órákban tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy aznap este Dunaújvárosban, egy lépcsőház előterében szóváltásba keveredett barátjával, majd a férfi a nála lévő összetört sörösüveggel megvágta a sértett arcát.

Ezt követően dulakodni kezdtek, amelynek során mindketten a földre kerültek, ahol a férfi tovább próbálkozott az üvegnyakdarabbal barátnőjének sérülést okozni, és közben szorította őt. A sértettnek azonban egy óvatlan pillanatban sikerült kiszabadítania magát a férfi fogásából, majd elmenekült.

A rendőrök az értesítést követő egy órán belül, a helyszín közelében elfogták a feltételezett elkövetőt, akit előállítottak a helyi rendőrkapitányságra, és őrizetbe vettek. 

A nyomozás során végzett adatgyűjtések, tanúkihallgatások, továbbá az eljárásban lefoglalt tárgyi bizonyítékok és beszerzett szakértői vélemények alapján a 40 éves férfit a Fejér megyei nyomozók 2019. szeptember 10-én emberölés bűntett kísérlete miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. 


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »