Bántalmazta és megalázta lánya zaklatóit egy egerbaktai férfi

Bántalmazta és megalázta lánya zaklatóit egy egerbaktai férfi

Bántalmazta és megalázta lánya zaklatóit egy egerbaktai férfi

Felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását javasolja az Egri Járási Ügyészség egy egerbaktai férfival szemben, aki bántalmazott és megalázott két tizenévest, akik zaklatták a lányát. 

Hírdetés

A vádlott lányát iskolába menet rendszeresen zaklatta, és molesztálta két iskolatársa – írja az ügyészség közleményében. Miután az apa tudomást szerzett a történtekről, egyik délután a buszmegállóban várta a buszt, mellyel a lánya jött haza az iskolából. A férfi először rátámadt a buszról leszálló 11 éves kisfiúra, aki tudomása szerint csúnyán beszélt a gyermekével. Először meghúzta a fülét, majd lábon rúgta, miközben a nyakát hátulról szorítva a lánya felé fordította, és bocsánatkérésre kényszerítette. Ezt követően egy 13 éves lányt is bántalmazott, elkapta a tarkóját, pofon ütötte, majd arra kényszerítette, hogy térden állva kérjen bocsánatot a lányától. Miután ez megtörtént még hátba is rúgta a lányt. A lány 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Az ügyészség a férfival szemben két rendbeli 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntettével, valamint egy rendbeli könnyű testi sértés vétségével vádolja az apát.

A férfi büntetlen előélete miatt felfüggesztett börtön kiszabását kérik a bíróságtól. 


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »