Bankcsapda: Eldurvul a devizahitel probléma

Bankcsapda: Eldurvul a devizahitel probléma

A devizahitel probléma, várhatóan csak most fog eldurvulni és radikalizálódni Magyarországon, az Egyesület elnöksége szerint. A mai napon a Portfólió Hitelezés 2014 konferencián fellépő életművészek szerint, az uzsora áldozatai számára elfogadható megoldás lehet, egy végtelenített árfolyamgát, vagy akár az ócsai elfekvő tábor.

Az árfolyamgát intézménye, jól passzol a korlátlan kockázatvállalású pénzügyi uzsorás termékhez, mivel a teljes tartozás nyilvántartása mellett, az áldozatot egy életre megfogták a szándékosan hibás termékkel. A Magyar Állam és a Magyar Nemzeti Bank, egy jól meghatározható társadalmi és ügyfélcsoportot a jogaitól és emberi méltóságától, nemzetérdekből megfosztott. A tervezett végső megoldás és a jogfosztottság miatt, Falus Zsolt Ferenc elnök szerint a devizahiteleseknek, csak az utca marad. 

Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet

Törtek, zúztak, romboltak, gázosítottak….

Hírdetés

Az úgynevezett “Magyar Rendőrség mindig készenlétben lévő tagjai ezúttal is jól (le)vizsgáztak. Fütyülnek ők az emberségre, inkább betörnek és a valódi tolvajok, uzsorások érdekeit védve cselekednek. Addig, amíg Magyarországon egy rendőr fejet hajt a legembertelenebb parancs előtt, nem várhatja senki, hogy a kisemmizettek mellé álljon. A kormánypropaganda ellenére óriási a munkanélküliség, a kiszolgáltatottság. Maguk a rendőrök is félnek, hiszen nekik is el kell tartaniuk családjaikat. Egyelőre az erősebb (vagyis a bankok és végrehajtók) mellé állnak ( itt most a “kisrendőrökről” van szó). A rendőri vezetők többsége – a hatalom birtoklóitól függetlenül – gátlástalanul kiszolgálja a vezető politikai uralmat.

Íme a videó:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »