Balliberális tempó a balliberálisok ellen? Öngól

Balliberális tempó a balliberálisok ellen? Öngól

Bizonyára mindenki hallotta, a szolnoki balliberális ellenzék polgármesterjelöltje megosztott egy fotót, melyen cigány származású emberek voltak. Egy olyan képet tettek közzé, amelyen Kis Grófo zenész és még több cigány látható Szalay Ferenc fideszes polgármester társaságában.

A kép alá egész pontosan ezt írták:

Szeretnéd, ha ezek az emberek döntenének októberben arról, ki vezesse a várost? Szeretnéd, ha a megvásárolt szavazatok tartanák továbbra is hatalomban Szalayt? Ezért fontos, hogy októberben elmenj szavazni és körzetedben az egyedüli ellenzéki jelöltre szavazz! Ne feledd! Ők ott lesznek!

Őszintén szólva, én sem szeretném. Ahogy természetesen azt sem, hogy a balliberális trágárkoalíció akármelyik tagja bárhol is jusson akármilyen pozícióba.

Az esetről portálunk is beszámolt a napokban, egy jó adag iróniával és fanyar humorral megjegyeztük: Döbbenetes: Szolnokon már a balliberális ellenzék is náci lett. Az említett társaság természetesen már lassan önnön puszta létéért is bocsánatot kért azóta, ám ez nem lesz elegendő. Főként nem Pilhál Tamásnak, a Pesti Srácok egyik újságírójának.

Amikor sorait olvastam, azt hittem, nem egy önmagát jobboldaliként definiáló portálon járok, hanem az egykori „szép emlékű” SZDSZ archívumára bukkantam.

De sajnos nem.

E helyütt adjuk át a szót neki, hogy megcsodálhassuk, miképpen adta iskolapéldáját annak az echte liberális gyökerű, megélhetési cigány „jogvédősködésnek”, melyet az SZDSZ hozott be a magyar politikai térbe.

Hírdetés

Szemezgessünk:

  • Magyar cigány honfitársaink elleni gyűlöletre uszított a szolnoki balliberális ellenzéki polgármester-jelölt Facebook-oldala.
  • A szövegben ugyan sem a „cigány”, sem a „roma” szó nem szerepel, de mindenki számára egyértelmű, aki nem most jött le a falvédőről, hogy mire célozgat a balliberális ernyőszervezet. Durva cigányozással állunk szemben.
  • A poszt egyrészt fölveti a közösség elleni uszítás gyanúját, hiszen sandán arra céloz, mintha az ilyen, Szalay Ferenc társaságában lévő emberek („ők”), vagyis a cigány magyar honfitársaink mindegyikének szavazata megvásárolható lenne.
  • Látható: a rasszista gyűlöletkeltés immár nemcsak a Jobbiknak, hanem új barátainak is lételeme.
  • A rasszista gyűlöletkeltés amúgy is a balliberális ellenzéki mindennapok része: politikusaik, holdudvaruk és szavazóik körében mindennapos jelenség a fideszes politikusok (Orbán Viktor, Deutsch Tamás stb.) gyalázása vélt vagy valós származásuk miatt.
  • No, csak, hogy a legjobbakat kiválogassuk. Vajon miben különbözik ez a fajta „szent tehénként” misztifikált cigányságkép a liberálisokétól? Értsd, kritizálni is tilos, nem kell hogy megnevezzük őket származási alapon, elég, ha a „jogvédő” megmondóemberek vélelmezik, hogy azért tettünk valakit a kritikák a célkeresztjébe, mert cigány.

    Az égvilágon semmi különbség.

    Az már persze a balliberálisok hiteltelenségének ékes bizonyítéka, hogy a szolnoki összeborulás pont azért állítja pellengérre a jelenleg regnáló városvezetést, mert az megvásárolható szavazatokat lát a „cigány honfitársakban”, és ezt ők egy jottányival sem tették és teszik másképpen mind a mai napig, más kérdés.

    De nem részlet, hanem lényegi kérdés.

    Mely tökéletesen rávilágít arra, egy ponton túl, akiknek csak érdekeik vannak, azok könnyen egy platformra kerülhetnek. Jelesül az érdekalapú jobboldaliság és az elvtelen balliberális összeborulás.

    Nincs más hátra, fogjanak kezet.

    Lantos János – Kuruc.info


    Forrás:kuruc.info
    Tovább a cikkre »