Azt hittük, tehetségének köszönheti sikerét, de csendben megváltak a László Petra mellett hasra vágódó szír fociedzőtől

Azt hittük, tehetségének köszönheti sikerét, de csendben megváltak a László Petra mellett hasra vágódó szír fociedzőtől

Bármennyire is meglepő, mégsem a tehetsége csinált élvonalbeli futballedzőt a László Petra mellett hasra esett szírből. Oszama Abdel-Muhszen Algadab most ugyanis újra munkát keres; csendben váltak meg tőle.

A Zsorigó megfogalmazása szerint a "menekültválság talán leggyomorforgatóbb magyarországi epizódja után" (ti.: a szírszar tigrisbukfence után mindenki beletörölte a lábát a riporternőbe, bár a suttogó propaganda ellenére a mai napig zsidó szócső lap nyilván nem ebben az aspektusban használja – a szerk.) a spanyol Getafe elnöke elhatározta, hogy meglovagolván a felfokozott nemzetközi helyzetet, állást kínál a "menekült", otthonában állítása szerint fociedzőnek.

Oszama Abdel-Muhszen Algadab egyúttal helyet kapott a spanyol edzőképzés soraiban is, családjával együtt pedig látogatást tehetett a Real Madridnál.

Durván egy év telt el azóta, és az El Confidencial már arról ír, hogy a szír "menekült" állást keres, ugyanis a Spanyol Edzőképző Központ elbocsátotta soraiból Oszama Algadabot. Azt állítják: az otthonában is edzőként dolgozó férfi képtelen volt megtanulni spanyolul.

Az edzőképző központ közleményében hangsúlyozta, a kapu nyitva maradt Algadab előtt, várják vissza a 2017-es képzésre, de csak akkor, ha megtanul spanyolul. A közlemény kitér arra is, hogy nem szeretnék, ha mindenféle negatív szalagcímek jelennének meg a szír menekülttel kapcsolatban, ezért inkább arra fogták, "pusztán szakmai döntésről" van szó az esetében.

(Zsorigó nyomán)

Oszama örülhet: a magyar hatóságok szerint tigrisbukfence László Petra garázdasága volt

Be akarja perelni László Petrát a szíriai betolakodó, akit még a hazai médiazsidók egy része szerint sem gáncsolt el

"Nem kezdeményeztem erőszakot, a futás helyett a védekezést választottam" – itt a teljes László Petra-interjú

A kurd párt lapja szerint is a Dzsubhát en-Nuszrá terrorszervezet harcosa volt az "elgáncsolt" szíriai migráns


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »