Az ünnepek táján regisztráltak oltásra, de erre senki sem számított!

Az ünnepek táján regisztráltak oltásra, de erre senki sem számított!

Az utóbbi napok regisztrálói jó pár napot vártak az időpontjaikra. Miután végre megkapták őket, hirtelen törölték a kitűzott napokat és órákat, ezzel pedig sokaknak áthúzták a terveiket. Nézzük, mit mondtak a felelősök!

A harmadik oltás már javában folyik az egyes országokban, és Szlovákiában is folyamatosan hangsúlyozzák a szakértők, hogy mennyire fontos a felvétele. Csakhogy az oltakozni vágyók sokszor kellemetlen akadályokba ütköznek, mikor a regisztrációról van szó.

Hírdetés

Júniusban kaptam meg a második adagot, tehát már hat hónap telt el, ezért szerettem volna felvenni a harmadik dózist. December 18-án még egy sms-t is kaptam az NCZI-től, amelyben arra kértek, hogy regisztráljak. Ezt december 30-án tettem meg. Január 4-én kaptam választ, hogy január 27-én esedékes az oltás, ami 28 nappal a regisztráció után volt” – mesélte Alexandra a pluska.sk-nak, azonban nincs egyedül.

A lap több panaszt is kapott ezzel kapcsolatban. Nézzük, mit válaszolt az egészségügyi minisztérium! Folytatás a galériában!

(br, pluska)


Forrás:ujszo.com
Tovább a cikkre »