Az EU a Pina-jelentés elfogadásával üdvözli a #MeToo-t és sürgeti az Isztambuli Egyezmény ratifikálását

Az EU a Pina-jelentés elfogadásával üdvözli a #MeToo-t és sürgeti az Isztambuli Egyezmény ratifikálását

Az ellenzéki sajtó egyesített erővel ostorozza tovább a Fidesz-kormányt a Sargentini-jelentés után egy újabb EU szintű “botránnyal”.  A viccesen ügyhöz illő nevű Pina Picierno EP-képviselőnő által készített jelentés a “nők elleni zaklatás és erőszak” ügyében sürgeti az EU egységes fellépést. A Fideszes EP képviselők azonban egységesen nemmel szavaztak az előirányzatra.

Kürtölte szét az ellenzéki sajtó. A Férfihang számtalan cikket és petíciót szentelt annak az ügynek, hogy megfelelő tájékoztatással és tiltakozással elejét vegye annak a férfigyűlölő, nemi alapon diszkrimináló, államfeminista társadalmi berendezkedésnek, amely az Isztambuli Egyezmény vasöklével igyekszik letarolni Európát. Cikkeinket lásd itt. A felőlünk és más civil szereplők felől érkező tiltakozás hatására úgy tűnik, hogy ráeszmélt a kormány, hogy mekkora veszéllyel fenyegetne az egyezmény ratifikálása. Akadt olyan képviselő is, aki határozottan kijelentette, hogy amíg a Fidesz van kormányon, soha nem fogják ratifikálni az egyezményt. Szükségszerű politikai következetesség, hogy most ez ellen az előirányzat ellen szavaztak. Azonban nem tudható, hogy meddig tartható fenn a halogatás politikája az EU folyamatos sürgetésével és az ellenzék aknamunkájával szemben. A Pina-jelentés, amelyet az EP képviselők  91(!) százalékos többséggel elfogadtak, így fogalmaz az Isztambuli Egyezménnyel kapcsolatban:

Az EP az elfogadott állásfoglalásában döbbenetesen szürreális módon még a  #MeToo hisztéria is helyet érdemelt:

Egy olyan rágalmakkal sűrűn átszőtt mozgalmat üdvözölt most az Európai Parlament, amelynek keretei között sokszor jogalap nélkül, sőt hamis vádak alapján rendeztek boszorkányüldözést a férfiak ellen megszámlálhatatlan esetben. Ehhez képest az már végképp csekélység, hogy csak a #MeToo kampányban résztvevő nőket, lányokat támogatja az EP, és úgy tűnik, hogy az olyan fiú és férfi áldozatok nem is léteznek számukra, mint például Jimmy Bennett, akit 17 évesen erőszakolt meg a #MeToo mozgalomban jelentős szerepet vállaló színésznő, Asia Argento.

Hírdetés

Az EP indítványa még az interneten, az online játékokban vagyis lényegében a virtuális térben is szeretne határozottan utánanyúlni a “zaklató férfiaknak”:

Az indítvány egyébként elmegy egészen a végső feminista üldözési mániáig, amikor egyes mondataiban egyenesen azt állítja, hogy említésre méltó jelenségként létezik a várandós nők megfélemlítése:

Az indítvány egyik nyilvánvaló célja a “szexuális zaklatás” jövőbeli egységes büntethetővé tétele az EU-ban. Ma több tagállamban nem büntetőjogi kategória a megfoghatatlan, az egyszerű szexuális kezdeményezéssel rendszeresen összemosott “szexuális zaklatás”. Okkal, hiszen nyilvánvaló, hogy végeredményben a férfiak szexuális kezdeményezéshez fűződő elemi emberi jogait korlátozzák az ilyen törvények és élhetetlenné teszik a férfiak életét.

A teljes előirányzat ezen a címen olvasható magyar nyelven. Nyilvánvaló, hogy a Fidesz képviselők ellenszavazata sem sem menthet meg minket attól, hogy az Európai Unió és benne Magyarország tovább meneteljen egy férfigyűlölő, a férfiak elemi jogait két lábbal tipró új államrend felé. Minden bizonnyal csak az EU politikai erőtereinek jelentősebb átrendeződésétől remélhetnek megváltást a férfiak.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »