Az éllovasnál játszik a Kézdivásárhelyi SE (Labdarúgás, 3. Liga)

Az éllovasnál játszik a Kézdivásárhelyi SE (Labdarúgás, 3. Liga)

A harmadosztályú labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Kézdivásárhelyi SE ma 14 órától a listavezető Székelyudvarhelyi FC vendégeként lép pályára, míg a Sepsi OSK II. szombaton 14 órától a Barcarozsnyói Olimpic otthonában küzd.

Az odavágóban a kézdivásárhelyi csapat emberelőnyben legyőzte a székelyudvarhelyi együttest (2–0), míg a sepsiszentgyörgyi alakulat hátrányból fordítva diadalmaskodott a Brassó megyei labdarúgók felett (2–1). Az előző fordulóban Gazda József legénysége hazai környezetben öngóllal kikapott az Olimpic csapatától, a sepsiszentgyörgyi alakulat pedig egy szabálytalanság után megítélt büntetőt értékesítve begyűjtötte a három pontot a nyeretlen, sereghajtó Brassói Kids Tâmpa ellen. A KSE és az SZFC korábban ötször találkozott a harmadosztályban, utóbbi azonban még egyszer sem győzött, a céhes városi labdarúgók háromszor örülhettek és kétszer döntetlent játszottak. A Sepsi OSK II. és a Barcarozsnyó szombaton negyedszer mérkőzik meg egymással, szeptemberben a piros-fehérek örülhettek, azt megelőzően pedig a barcasági együttes nyert, valamint osztozkodtak a pontokon. A kézdivásárhelyi kék-fehérek a rangsor negyedik helyéről, míg az Andrási Alexandru irányította sepsiszentgyörgyi játékosok a második pozícióból várják a folytatást.

Hírdetés

A 12. forduló programja: * ma: Székelyudvarhelyi FC–Kézdivásárhelyi SE (14 óra) * szombat: Blejoi–FC Pucioasa (14 óra), Barcarozsnyói Olimpic–Sepsi OSK II. (14 óra), Brassói Kids Tâmpa–FC Hermannstadt II. (14 óra), Brassói SR–Plopeni (14 óra). (miska)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »