Az alumínium kerítésrendszerek előnyei hagyományos társaikkal szemben (X)

Az alumínium kerítésrendszerek előnyei hagyományos társaikkal szemben (X)

A házak összképét nagyban meghatározza az is, hogy milyen kerítés van előttük. Természetesen egy új kerítés a legtöbb esetben nagyon szépen mutat, a legnagyobb fejfájást többnyire az időtállóság okozza.

A felhasznált anyagok minősége és időjárás-állósága hosszú távon ütközik csak ki igazán és megeshet, hogy az a kerítés, ami új korában még pompásan mutatott a házunk előtt, fél év után már inkább egy horrorfilm díszleteit idézi és felújításért kiált. 

A következő cikkben megvizsgáljuk, milyen pluszt tud nyújtani neked, ha egy alumínium kerítésrendszer mellett teszed le a voksodat, és hogy mik a fő különbségek a hagyományos kerítésrendszer és e között.

Esztétikum hosszú távon

Ha olyan megoldást keresel, amit nem kell félévente karbantartani, mégis megtartja a régi fényét, akkor az alumínium kerítésrendszereket neked találták ki. Ezt nem kell újrafesteni, lakkozni vagy pácolni, maximum időnként lemosni, ha nagyon poros helyen laksz. Az időjárás minden elemének kiválóan ellenáll. Nem koptatja vagy fakítja az UV-sugárzás, remekül megtartja a gyártáskor kapott színét. Az eső nem kezdi ki, a rozsdásodástól sem kell tartanod. 

Hírdetés

Könnyen az elképzeléseidhez szabható. 6 méteres hosszúságig toldásmentesen applikálható, de kisebb méretre is könnyűszerrel le lehet szabni. Hatalmas színválasztékban elérhető, így biztosan megtalálod a házad és kerted stílusához leginkább megfelelő kivitelt. Ráadásul kintről és bentről is ugyanazt a képet mutatja, tehát nem kell attól tartanod, hogy a kerítésed csak az utca felől mutat kifogástalan képet, de a kertedet már szinte elcsúfítja.

Te is egy hosszú távú megoldásban gondolkozol, aminek minimális a karbantartási igénye? Szeretnél egy egyben esztétikus, stabil és tartós kerítést a házad köré? Nézd meg a Mi kerítésünk alumínium kerítésrendszereit, számtalan lehetőség közül választhatod ki a számodra leginkább tetszőt!

Könnyű, de erős

Amennyiben elektromos kapuban vagy valamilyen automata rendszer telepítésén gondolkozol, az alumínium elemek nagyban megkönnyíthetik a feladatot. A súlyuk ugyanis kevésbé terheli le a rendszerek motorikáját, ennek ellenére viszont kimondottan stabil szerkezeteket tudsz velük létre hozni. 

Egyéb felhasználási területek

Az alumínium profilokat természetesen nem csak kerítésrendszerként lehet telepíteni, kapukat, falburkolatot is létrehozhatsz a segítségükkel. Amennyiben egy térelválasztóra van szükséged, vagy csupán a szemeteseket szeretnéd elkeríteni az udvar többi részétől, akkor is ideális megoldást nyújthatnak, hiszen minden alkalmazási terület esetén megőrzik a tartósságukat, ezáltal időt, energiát és pénzt is meg tudsz takarítani.


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »