Az AC/DC zenekar pozsonyi tartózkodása során 80 szobát foglalt le a Grand Hotel River Parkban

Az AC/DC zenekar pozsonyi tartózkodása során 80 szobát foglalt le a Grand Hotel River Parkban

Az ausztrál AC/DC zenekar pozsonyi tartózkodásáról néhány részlet csak most, távozásuk után derül ki. A rockerek több mint 100 000 rajongót vonzottak a pozsonyszőlősi (Vajnory) régi reptérre. A rocklegendák szerdán indultak el Pozsonyból egy újabb németországi koncertre.

Az AC/DC felszántotta Pozsonyt. Százezer ember tombolt az ausztrál rocklegendákra – beszámoló

Péntektől keddig egy Duna-parti fényűző pozsonyi szállodában, a Grand Hotel River Parkban szállásolták el az AC/DC zenekar tagjait és kíséretüket. A zenészek autóval érkeztek a szállodába. Viszont 7 autóbusz is jött velük a holmijukkal és a kíséretükkel, így összesen 80 szobát foglaltak le a szállodában!

A Pluskának sikerült megtudnia, hogy Angus Young gitáros és a zenekar alapítója az elnöki lakosztályban lakott a feleségével. Otthon akarták érezni magukat, ezért a feleség a konyhát is használta, ahol sütött, főzött és minden nap friss gyümölcs- és zöldséglevet facsart.

Hírdetés

Információk szerint Brian Johnson énekes a teraszos Duna-parti apartmanban lakott.

A szálloda alkalmazottainak elmondása szerint a zenekar tagjai kedvesek és kommunikatívak voltak, gyakran mosolyogtak. Pozsonyi tartózkodásuk alatt rendszeresen formában tartották magukat a szálloda fitnesz- és wellnessközpontjában.

Plus 1 deň/Körkép.sk


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »