Átmászott a Margit híd korlátján, és zokogva azt ismételgette: meg akar halni – videó

Átmászott a Margit híd korlátján, és zokogva azt ismételgette: meg akar halni – videó

A Dunába akarta vetni magát egy 21 éves külföldi nő.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságra 2022. november 27-én 17 óra 30 perc körül érkezett bejelentés arról, hogy egy nő a Margit híd korlátján kívül áll, és bele akar ugrani a Dunába.

A VI. és XIII. Kerületi Rendőrkapitányságok rendőrei három percen belül, egyszerre érkeztek a helyszínre, ahol a fiatal nő hangosan sírt és többször elmondta, hogy meg akar halni – olvasható a Police.hu-n.

A rendőrségi beszámoló alapján a XIII. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei azonnal cselekedtek: miközben Nádasdi Csaba rendőr őrmester szóval tartotta a zokogó nőt, addig Mihály Roland rendőr őrmester a betonpillért átmászva lassan megközelítette őt. A két járőr segítségére a VI. Kerületi Rendőrkapitányság beosztottjai, Zsikla Hunor rendőr hadnagy, valamint Bozsoki Sándor rendőr törzsőrmester voltak, akikkel közösen a nőt ra uhájánál fogva átemelték a korláton és biztonságba helyezték.

Hírdetés

Ezt követően a fiatalt átadták a mentőknek, akik további vizsgálatokra kórházba vitték. ​​

„Tisztában voltam a veszélyekkel, de nem erre gondoltam. Nekünk ezt kell tennünk, mindent meg kellett próbálnunk, hogy megmentsük a lányt” – mondta az intézkedésről Mihály Roland r. őrmester.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Nyitókép: Pixabay.com

Forrás:infostart.hu
Tovább a cikkre »