Anyák napja – Fehérbe öltözött nők tüntettek – biztosan így akarták megköszönni a sok diszkriminatív kedvezményt

Anyák napja – Fehérbe öltözött nők tüntettek – biztosan így akarták megköszönni a sok diszkriminatív kedvezményt

Fehér ruhába öltözött nők tüntettek vasárnap délután az anyák napja alkalmából a Várban. Az újabb nőlázadás főkolomposai között ott találjuk a Nőkért Egyesületet, az amerikai dollárokkal vastagon kibélelt Patent külföldi ügynök szervezetet, a máskor még sosem hallott nevű Magyar Anyák Akciócsoportot, továbbá a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetét és a Tanítanék Mozgalmat. A fehér ruhás nők az alábbi sajtóközleménnyel adtak hírt céljaikról:

A tüntetésen elhangzott beszédekben sokatmondóan keveredtek a fiktív nőproblémák és a tanárelégedetlenség kapcsán kihasznált gyermektüntetők problematikája:

Hírdetés

Mindezen manifesztumok már csak azért is súlyos badarságok, mert nehéz elképzelni elfogultabb, részrehajlóbb, nőnyáladzó kormányzatot annál a Fidesz kormánynál, amely súlyosan diszkriminatív törvények, rendeletek, társadalompolitikai intézkedések sorozatával emelte a férfiak feje fölé a nőket. Gondoljunk itt elsők között az emberjogi értelemben súlyosan jogsértő alkotmányra, amely kötelező érvénnyel rögzítette a nők felsőbbrendűségét, aztán a férfiakat szubhumán rabszolgasorba taszító adózási különbségre, amely eltörölte az anyák személyi jövedelemadóját, de az apákét nem, vagy éppen a súlyosan jogsértő “Nők 40” extra nyugdíjazási feltételre, amely szintén a családra való hivatkozással (mintha a férfiaknak az nem lenne) küldi a férfiak egy jelentős részét a munkából egyenesen a temetőbe. Továbbá gondoljunk még a milliárdokból létrehozott, csak nőknek dedikált “Nő-Köz-Pont” hálózatra, az anyáknak járó az ingyen diákhitelre, a kis híján majdnem megvalósult “Asszonyhitelre”, amely még a családi otthonukból is jó előre garantáltan kitúrta, kirekesztette volna a férfiakat-apákat, és a többi…

Az, hogy ebben az országban a “fehér ruhás nők”, az állítólagos “ANYÁK” még mindig elégedetlenek, kiválóan jelzi, hogy a nő olyan, mint a mesebeli kisgömböc; ha már mindent elnyelt, az is kevés neki. Régi népi bölcsesség: a nőnek soha semmi nem elég, a nőnek soha semmi nem elég jó. Csak a butácska, matriarchális feminista Fidesz kormány nem képes átlátni, hogy emiatt aztán a nőknek végtelenítve osztogatott diszkriminatív előjogokkal és töménytelen pénzzel sem képes megvásárolni szavazataikat.

Nem csak a nők efféle végtelen hálátlansága miatt kellene mielőbb felszámolni ezeket a diszkriminatív intézkedéseket, törvényeket, hanem legfőképpen azért, mert súlyosan megsértik az apák- férfiak egyenlő jogintézményekhez, egyenlő megbecsüléshez, egyenlő bánásmódhoz és az emberi méltósághoz fűződő alapvető jogait.


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »