Annyira szerette a lányát a cigány, hogy minden héten megerőszakolta

Annyira szerette a lányát a cigány, hogy minden héten megerőszakolta

Annyira szerette a lányát a cigány, hogy minden héten megerőszakolta

Éveken át erőszakolta saját lányát egy „apa” Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A kislány tehetetlen volt, ugyanis az „apa” folyamatosan azzal zsarolta, hogy amennyiben szólni mer bárkinek, úgy nem járatja majd iskolába, sőt intézetbe adja. A lány végül nem bírta tovább és elmesélte a szörnyűségeket a barátnőjének. Számot adott arról, hogy a férfi rendszeresen, minden héten megerőszakolja. Az erőszaktevőt most elítélték.

A kislány egyébként kollégiumban lakott, csak hétvégékre ment haza a szabolcsi faluba. Az „apa” ilyenkor erőszakoskodott az alig 14 éves lánnyal. Az „apa” mindvégig azzal fenyegette a kamasz lányt, hogy ha bárkinek elmeséli a történteket, úgy nem járatja iskolába, sőt intézetbe adja.

A lány rettegett ettől, ezért hosszú időn át senkinek sem beszélt arról, mi is történik vele, ám egy ponton túl már nem bírta tovább, így bevallotta legjobb barátnőjének, milyen borzalmakat kell átélnie.

Hírdetés

Az „apa” egyébként a kislány megerőszakolása miatt tavaly 10 év fegyházat kapott, ám az ítélet akkor nem vált jogerőssé, mivel a férfi enyhítésért, míg az ügyész súlyosításért fellebbezett.

A Debreceni Ítélőtáblán az ügyész most többek között arról beszélt, hogy a kegyetlen „apa” miért nem érdemel enyhébb büntetést.

„Semmilyen megbánó magatartást nem tanúsított a vádlott, sem az elsőfokú eljárásban, sem pedig az ítélet kihirdetését követően” – mondta Nagyné Cseh Piroska ügyész.

Az ítélőtáblán végül nem változtattak a korábbi döntésen, vagyis az apa tíz évre fegyházba kerül. Az erőszaktevő azzal védekezett, hogy a lánya és annak édesanyja csak bosszúból találták ki az erőszakot. Szerinte arra az is bizonyíték, hogy a lány mindig más időpontot mondott az erőszakról, ám a bíró úgy vélte, mindez egyáltalán nem meglepő egy megerőszakolt lánytól.

„Tipikus a sértettek tévedése az időben, akár az egyes szexuális aktusoknak a hosszát illetően, akár a legelső alkalmat illetően” – magyarázta Elek Balázs, a Debreceni Ítélőtábla bírája.

Az ítélet jogerős.


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »