Annácska süketel

A Partizán 60 jó műsor, bár a legutóbbi adást Annácskával nagy megpróbáltatás volt végignézni.

A műsor jó oldala: vágatlan, s az interjúalany kénytelen spontán lenni, azaz azt adja, ami belső valója. Ez ellen csak igazi profik tudnak fellépni, pl. Gyurcsánynét ezzel se lehetne legyőzni, ő már ugyanis egy igazi profi európai politikus, aki álmából felriasztva is képes 20-25 mondatot mondani bármiről, ráadásul mindig hibátlanul és teljes összhangban a liberális eszmével.

Anna tulajdonképpen egy női Fekete-Győr, csak Fegyőr mint minden átlagos heteroszex férfi, képtelen hitelesen félrebeszélni: amikor Fegyőr ööözne vagy furcsán vakarná a fejét, akkor Anna előveszi a női bájait, s teljesen spontánul halandzsázik.

Mindehhez járul az óvónénis hanghordozás, mintha közönsége kissé fogyatékos hülyegyerekekből állna. Annácska gyakran felnevet röviden, ennek oka minden esetben a “buta” kérdés kinevetése.

Hírdetés

Az üzenet: mi mindent tudunk, sose hibázunk, igyekszünk nektek egy kis világosságot csempészni sötét agyatokba, de hát még ezt se értitek. Tudjuk, merjük, tesszük!

Felnőtt az új SZDSZ/Fidesz-es fiatal nemzedék. Annak idején a 90-es évek elején pont így beszéltek az SZDSZ és Fidesz emberei.

A ballib keménymag egy nagy része nem kedveli a Momentumot. Pont ezért: hasonlítanak a korai Fideszre. S mivel a korai Fidesz aztán “áruló” lett, logikus a következtetés: esetleg ez lesz a Momentummal is. Ez nyilván nem zárható ki, de a téma szempontjából lényegtelen is.


Forrás:bircahang.org
Tovább a cikkre »