Anna és Joachim-program és meddőségi szaktanácsadó képzés az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán

Anna és Joachim-program és meddőségi szaktanácsadó képzés az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán

Januárban fejezték be tanulmányaikat az Apor Vilmos Katolikus Főiskola reproduktívegészség-fejlesztő és meddőségi szaktanácsadó szakirányú továbbképzése első évfolyamának résztvevői. A képzés idén is elindul. A főiskola emellett átfogó és intenzív pszichológiai és mentálhigiénés segítséget kínáló Anna–Joachim-hétvégéket is szervez, amelyre szeretettel hívják a gyermekáldásra vágyó párokat is.

A program olyan segítő (lelkigondozó, szociális, mentálhigiénés, pszichológus) alapképzettséggel rendelkező szakemberek speciális továbbképzését vállalta, akik a sajnálatosan nagy számban meddőséggel küzdő párok lelki, mentálhigiénés támogatásában kívánnak szerepet játszani. Középpontjában – a Katolikus Egyház tanítását követve – az orvosi beavatkozások alternatíváját jelentő megoldások és a házaspár egységét szem előtt tartó megközelítés áll.

A képzés idén is elindul. Az érdeklődők a [email protected] e-mail-címen keresztül fordulhatnak a főiskola kollégáihoz kérdéseikkel.

A reproduktívegészség-fejlesztő és meddőségi szaktanácsadó szakirányú továbbképzésről ITT tájékozódhatnak.

Emellett rendszeresen zajlanak átfogó és intenzív pszichológiai és mentálhigiénés segítséget kínáló Anna–Joachim-hétvégék is, amelyre szeretettel hívják a gyermekáldásra váró, vágyó párokat. 

Hírdetés

A tavaszi sorozatra történő jelentkezés meghosszabbított határideje: február 8.

Bővebb információ a program honlapján érhető el. 

A tavaszi Anna–Joachim-hétvégékről további információk ITT olvashatók.

Fotó: Anna–Joachim-program

Forrás: Apor Vilmos Katolikus Főiskola

Magyar Kurír


Forrás:magyarkurir.hu
Tovább a cikkre »