Alig tudták leállítani az ír Piedonét Isztambulban

Alig tudták leállítani az ír Piedonét Isztambulban

Egy ír férfi alaposan helybenhagyta a rárontó helyi boltosokat Isztambulban. Az egyoldalú bokszmeccset már több százezren látták a Twitteren.

A török média alaposan felkapta a videót, melyen egy ír turista osztja a pofonokat Isztambul Aksaray negyedében. A férfi a The Independent cikke szerint a bolttulajdonosokkal verekedett össze, mégpedig azért, mert kinyitott egy hűtőt, amelyből kiestek a vizespalackok. A vita elmérgesedett, az árusok pedig rárontottak a tagbaszakadt férfira.

Hírdetés

A turista Piedoneként küzd, az egyik boltosnak akkorát lekever, hogy az az utca túloldalán kezd csak magához térni. Támadói bottal, műanyag székkel, egyéb tárgyakkal próbálták meg leütni, hiába. A feldühödött ír többször is visszaverte a támadást, végül nagy nehezen sikerült lecsillapítani.

A török közösségi médiában viharos sebességgel terjedt el a néhány héttel ezelőtt rögzített felvétel. A Habertürk TV Twitter-bejegyzését, melyben közreadták a videót, rövid idő alatt félmillióan látták, és már több tízezer megosztása van.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »