Alekosz a Férfihangnak: megtörtént a hatalomátvétel, a nők irányítanak

Alekosz a Férfihangnak: megtörtént a hatalomátvétel, a nők irányítanak

Nagy Alekosz ismerkedés, partnerkeresés körül bonyolódó bulvártörténetét látva nyilván sokakban merült fel a kérdés, hogy miként lehetséges, hogy még egy közismert showman is kapcsolatteremtési nehézségekkel küzd? Vajon Alekosz speciális helyzete ellenére mindez össze függ az átlagférfi egyre gyakrabban emlegetett társkeresési problémáival? Leginkább ezekre a kérdésekre szerettünk volna választ találni, amikor úgy döntöttünk, hogy a Férfihang.hu hasábjain egy interjú keretei között szólaltatjuk meg Alekoszt és megpróbálunk a végére járni, hogy a bulvársztori mögött rejlenek-e mélyebb igazságok. Abban mindenképpen biztosak voltunk, hogy kérdéseinkre leplezetlenül őszinte válaszokat fogunk kapni a provokatív médiaszereplőtől.

Legutóbb azzal kerültél a címlapokra, hogy kísérleti jelleggel homoszexuális lettél egy hétre. Mi indított erre az elhatározásra?

Egyszerűen nőre vágytam. Amikor egy hete ingyen lakhatást kínáltam diáklányoknak szexért cserébe, lányok helyett férfiak jelentkeztek; de nem akárhogyan! Annyi dicséretet, annyi udvarlást, annyi felémvaló érzelemkinyilatkoztatást nőtől nem kaptam évek óta, amennyit pár nap alatt a homoszexuális férfiaktól. Úgygondoltam, kiderítem miért nem látják bennem a nők azt, amit a homoszexuális férfiak igen. Ugyanis túlságosan abszurdnak tartottam azt, ahogyan a nők tekintenek rám, és nagyonis reálisnak, valósnak, ahogyan a férfiak. Ennyire nem lehetnek érzelmi analfabéták a nők! Mondtam. Be akartam bizonyítani magamnak, ki akartam deríteni. Sikerült! Sajnos, továbbra is azt kell, hogy mondjam, a női agy primitívebb mint a férfiagy még akkor is, ha a férfiagy női érzelemmel van átitatva. A homoszexuálisok nőket megszégyenítő módon képesek az érzelemkinyilatkoztatására, lelki és érzelmi intelligenciájuk fényévekre jár a nők álomvilágától. Tisztelet és meghajolás a homoszexuálisok érzelmi tisztasága – hűsége előtt. Fantáziájuk csodálatos.

Döbbenetes, hogy ismert médiaszereplőként sem találsz megfelelő nőt. Mi vezetett idáig, hogy a nők ilyenné váltak?

Igen. Ez valóban döbbenetes. Magam sem hiszem el. Országosan ismert, közkedvelt milliomos sztárként, nem ezt várná az ember! Mert ugye hol vannak az érdeklányok? Hol vannak az aranyásók? Hol vannak a hátamon fölkapaszkodva a médiába kerülni akaró lányok? Sehol sincsenek. Legalábbis nálam, sohasem próbálkoztak. Ez, aggaszt! Talán még sértőnek is találom, hogy még egy kifosztóm sem akad. Pedig mindig elkülönített keretösszegeket tettem félre erre a célra, de semmi. Nem tudtam élni azzal, amitől mindenki féltett. Pedig én pont azt szerettem volna. Mindhiába! Válogatós nem vagyok, de azért mindenkivel sem. Persze, ez a mondat a nőknek egy dolgot jelent. Alekosznak bárki jó. De ez nemigaz. Sajnos, ismét a nők fantáziátlanságát kell kiemelnem, ugyanis ahhoz, hogy a nők megértsék mit is szeretne Alekosz, ahhoz vagy meg kellene érteniük az egyébként teljesen tiszta és közérthető nyilvános kinyilatkoztatásaimat, és itt most nem az anyagi fölajánlásaimra gondolok, vagy lehetőséget kéne adniuk nekem egy randevú keretein belül. De ezekhez vagy agy, vagy fantázia kell. Úgylátszik, egyik sincs.

Mennyiben felelős ezért a feminizmus?

Százszálalékban. Életük legkatasztrofálisabb döntésüket hozták meg a nők akkor, amikor valami hülye embert követve annak ferde pszichózisára hallgattak, aki azt mondta nekik, hogy egyenrangúak a férfiakkal, és ők vakon követték azt. Azt nemtudom, hogy annak a hülyének mi volt a szándéka – célja ezzel, de jól összezavarta itt a viszonyokat, azt biztos. Ez sem a férfiaknak, sem pedig a nőknek, nemjó. Mert ha nem nyitom ki a nő előtt az ajtót? De minek is nyissam? Hisz, egyenrangú és jogú velem, nem? Akkor nyissa ki ő nekem! Azt hiszem, ezzel a mondatommal rá is világítottam és meg is magyaráztam a problémát, ami az élet minden területére érvényes akkor, amikor férfi és nő kapcsolatba kerülnek egymással. Katasztrófa! Katasztrófa!

Hogyan látod, mennyire általános az, amit tapasztaltál? A férfitársadalom többsége is hasonló problémákkal küzd?

Ó, igen! Pontosabban, nem. Ugyanis a férfiakat túl primitívnek tartom ahhoz, hogy megértsék, átlássák, egyáltalán értelmezni tudják a problémát. A férfiak mitsem látnak a nőkben, legfeljebb csak egy megdugnivaló testet. A probléma amiről beszélünk, teljesen más szinten van. A férfiak odáig el sem jutnak. Észbe sem kapnak, és máris dobva vannak. Az a férfi pedig aki úgy érzi, hogy megtalálta élete párját, az sürgősen hagyja el azt, mert az csak is a mai rafinált nő kiválóan megtervezett férfiak elleni haditechnikájának a megsemmisítendő áldozatává vált. Hangsúlyozom, ez nem volt mindig így. Szegény férfiak!

Nem lehetséges, hogy valahol mi, férfiak rontottuk el az egészet azzal, hogy valóban egy partnert, egy egyenlő partnert keresünk a nőkben?

A férfiaknak fogalmuk sincsen arról, hogy kit, mit, milyen kapcsolatot keresnek. Csak utasok ezen a vonaton. Itt már rég a nők irányítanak, megtörtént a hatalomátvétel. Aki ezellen vét vagy ezzel szembe megy, arra csúfos megaláztatás – meghurcolás, nyilvános lejáratás, társadalomból való kirekesztés vár. Metoo..!!

Hírdetés

Hogyan lehetne ezen a helyzeten javítani?

Alapjában véve üdvözlöm és támogatom Orbán Viktor miniszterelnök családpolitikáját, viszont azt is látom, hogy a nők, mintha tudomást sem szeretnének venni erről. Hallani sem akarnak róla! Jólérzik magukat a férfiszerepben, semmiért és senkiért föl nem adnák azt. Ha föladnák, tartás, stílus, és női egyéniség hiányában egyszerűen összeomlanának. Férfias viselkedésformájuk újra női mederbe való terelése komoly politikai beruházás volna. Orbán Viktor a lehetőséget megadta, viszont a nők egyelőre sajnos nem kérnek belőle. Jobb nekik a BMW, jobb nekik férfiakra vadászni a Budapesti éjszakában, jobb nekik használat után kidobni a pasit, minthogy őket hagyják el, jobb nekik szépségversenyeken árulni a testüket egy jobb, gazdagabb, külföldibb élet reményében, család, haza és férj helyett, jobb nekik igazgatói bőrfotelekből lenézni, megalázni, fölényeskedni a férfiakkal szemben, egyszerűen jobban érzik magukat férfiként a nők.

Az oktatásnak is szerepe lenne a kialakult helyzet orvoslásában? Kínában például ma már iskolákban tanítják a nőket viselkedni.

Nemhiszem. Legalábbis már késő ahhoz! Ennek a programnak a puszta föltételezése is olyan botrányt indítana el, ami az ezért felelős miniszter székébe kerülne. Megtörtént a hatalomátvétel, a nők irányítanak, és senki se álljon az útjukba, különben Metoo..!!

A kiinduló posztodra rengeteg nő sértően, mocskolódva reagált, hogy így gondolkodsz a nőkről. Mi a véleményed, miért ilyen hevesek a reakciók?

Fantáziahiány, fantáziahiány, fantáziahiány. Ha ahhoz van eszük, hogyan vadásszák le a sztárfocistákat, a Forma 1-es pilótákat az afteron, vagy épp egy Dubajból magyarországra látogató üzletembert és sleppjét, akkor ahhoz miért nincs, hogy meghallgassák Alekoszt? ja? Alekosz nem milliárdos. Egyelőre, még valóban nem. De a problémát abban látom, hogy még az alsóbb osztályok sem hajlandóak lehetőséget adni nekem. Nem ismernek, nem is akarnak ismerni. Úgyvélem, magyarországon egyedüliként vagyok milliomos, akit nem akarnak a nők. A hozzászólásaik pedig jól példázzák primitivitásukat, fantáziátlanságukat, és árad belőlük a téves eszme, ami mélyen beléjük ivódott, miszerint is ők a nők, ők a hatalom! Csak épp a stílus hiányzik.

A Blikk szerint most “megalázó felajánlást” ígértél a nőknek a 60 ezer forintos felajánlásoddal. Miért tarthatják megalázónak az ajánlatodat?

Nem hibáztatom a Blikket ezért, Sőt! A Blikk is, a Riposzt is, kiválóan alkalmazkodott a kialakult helyzethez, meglovagolja a lehetőségeket. Valótlant nem állított, valóban pénzt kínáltam a nőknek. Mint ahogyan a fesztiválok parkolóiban, autók hátsóülésén adnak szeretetet a nők férfiaknak belépőért cserébe. A V.I.P belépőkért pedig több, és nagyobb szeretetet. Lehet, hogy a hatvanezer volt a megalázó? Rendben! Legyen! Akkor bejelentem, immáron az összeg: kilencvenezer forint! nettóban.

Annak idején – nagyon helyesen – jelezted, hogy Baukó Éva valójában csak pénzért vádolta meg Havas Henriket szexuális zaklatással. Hogyan tudod, megbánta amit tett?

Baukó Évával napi kapcsolatban vagyok, Barátom. A nők között a legjobb Barátom! Nagyjából mindent tudunk egymásról. Havas Henrik likvidálásában való döntését megértem, de egyben el is ítélem. Féltettem őt! Mármint, Évát. Olyan terepre tévedt, pontosabban helyezték őt, ami távolról sem nekivaló. Komoly, meglett, minden hájjal megkent férfiaknak is komoly terep ez, nemhogy egy nőnek, egy Évának. Kilátástalan élethelyzete vitte rá arra, hogy elvállalja. Sajnálom őt! Komolyan mondom. Pontosabban haragszom azokra akik úgygondolták, hogy ezt az igen – igen piszkos munkát vele végeztetik el. Sem tekintettel, sem pedig felelősséggel nem voltak Éva iránt. Olyan példát statuáltattak vele, amit megbízói sem képviselnek, mindezt a Metoo álarca mögé bújtatva. Éva, áldozat. Minden szempontból. Hogy megbánta-e? Biztosan. De a problémát nem ebben látom. Egy ember, egy élet, egy karrier, egy család, egy hosszú évek munkájával kialakult tekintély, romjaira hullott össze egyetlen egy perc alatt. Ezért pedig a nők a felelősek, a nők, akik visszaélve egyenjogúságukkal, de mégis kikérve maguknak azt, tesznek tönkre és semmisítenek meg férfiakat úgy, hogy közben ők is tudják: És a választ az olvasókra bízom.

Mi mást kérdezhetnénk végül: olyan emberként, aki átérzi a férfiak problémáit, részt vállalnál esetleg a mostanra már hazánkban is virágzó férfimozgalmak munkájában is?

Nem. A végén úgy járnék, mint Havas Henrik! :) A viccet félretéve: például szívesen elküldöm néhány írásomat a Férfihang.hu számára.

Mindenképpen érdeklődve várjuk! Köszönjük az interjút!


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »