Áldozatok 2006: Az elszalasztott lehetőség

Áldozatok 2006: Az elszalasztott lehetőség

Skrabski Fruzsina a Facebook-oldalán büszkén írja, hogy még a Soros-féle Magyar Helsinki Bizottság is azt mondta, rendben van a gyurcsányi rendőrterrorról szóló Áldozatok 2006 című filmje. Büszkén közölte, hogy Karácsony Gergelynek is tetszett a film. Itt már gyanakodhat az ember, hogy valami nagyon nincsen rendben!

Hírdetés

2006-ban 14 éves voltam, azonban már akkor is aktívan érdekelt a közélet, édesanyámmal ott voltunk az október 23-i Fidesz-nagygyűlésen is, ami után a Bajcsy-Zsilinszky út és az Andrássy út kereszteződéséhez érve belefutottunk a vízágyúk, gumilövedékek és paprikasprayk sorába. Gimnazistaként a saját szememmel láttam a Gyurcsány-féle rendőrterrort, akkor még talán fel sem fogtam, hogy egy történelmi pillanatnak vagyok a szemtanúja. Történelmi pillanat volt az, hiszen mind a mai napig alapjaiban határozza meg a jobb- és a baloldal viszonyát, a Fidesz szavazótáborának 2006 egy olyan fontos eredettörténet, ami összeköti őket.

Ezért is fontos, hogy a 15 évvel ezelőtti események ügyét ne hagyjuk elfelejtődni, minden lehetséges fórumon, minden egyes évforduló alkalmával emlékezni és emlékeztetni kell, el kell mesélni, be kell mutatni a 2006-os állami terrort. Ugyanis


Forrás:latoszogblog.hu
Tovább a cikkre »