Aki nem akar mostohaapa lenni és nőket pénzelni, az nőgyűlölő – Írja a Life.hu

Aki nem akar mostohaapa lenni és nőket pénzelni, az nőgyűlölő – Írja a Life.hu

“Nőgyűlölő bemutatkozása miatt okozott felháborodást egy társkereső férfi”, állítja a Life.hu egy cikkének címével. Az írást elolvasva kiderül, hogy a “nőgyűlölettel” szembeni felháborodáshoz az vezetett, hogy a Tinderen ismerkedő férfi a bemutatkozása mellett három szabályt írt le arról, hogy kikkel nem szeretne ismerkedni.

A cikk állítása szerint a “Kirk” névre hallgató férfi profilját egy Trash Queen nevű twitter felhasználó osztotta meg a szélesebb közönséggel, elmondva, hogy szeretett volna egy esélyt adni a Tindernek, de Kirk profilját látva az egész ismerkedéstől elment a kedve. A twitt aztán lavinaszerű felháborodáshoz és a férfiak kioktatásához vezetett: „Kedves férfiak, ez itt Kirk. Narcisztikus, rasszista, nőgyűlölő, téveszmékkel rendelkező izomagy. Ne legyél olyan, mint Kirk” – írta az egyik hozzászóló és ismétli ezt szemmel látható örömmel és egyetértéssel a Life.hu.

Hírdetés

Valóban ennyire félre vannak tájékozva korunkban a nők, hogy már azt is nőgyűlöletnek hiszik, ha valaki nem akarja mások gyerekeit nevelni és nőket pénzelni?


Forrás:ferfihang.hu
Tovább a cikkre »