Ajándék a testnek és a léleknek: a Jobbik két akcióval igyekezett szebbé varázsolni az idei ünnepi időszakot

Adományozással kedveskedett a Jobbik, igyekezve szebbé tenni az ünnepeket ebben a különösen nehéz időszakban: 20 nőnek, valamint 33 gyermeknek nyújtottak át ajándékcsomagot karácsony alkalmából.

A nőknek higiéniai csomagot állítottak össze, ezzel is felhívva a figyelmet a menstruációs szegénységre, hiszen nem lehet elégszer hangsúlyozni: vannak olyan társadalmi rétegek, akik tagjai nélkülöznek.

Hazánkban évről-évre elkeserítőbb adatok születnek a szegénység növekedésével kapcsolatban, mely az élet minden területén megfigyelhető. Ugyan Magyarországon továbbra is tabu témának számít a menstruációs szegénység, Beleznay Zsuzsanna, a Jobbik Nő- és Családpolitikai Kabinetének vezetője azt hangsúlyozza:

nőkként ki kell állnunk egymásért, fel kell hívnunk a figyelmet arra a rengeteg társunkat érintő problémára, amellyel a kormány egyáltalán nem foglalkozik, ez pedig nem más, mint a menstruációs szegénység!

Beleznay úgy véli, már az is elfogadhatatlan, hogy 2020-ban Európa szívében egyáltalán felmerülhet egy ilyen probléma.

De mit is várhatnánk, ha az ország vezetői szerint a nők nem egyenlőek a férfiakkal, csak másodrendű „ketteskék”, akiknek a konyhában a helyük, miután átestek a vak komondoron?

– tette fel a kérdést a jobbikos politikus.

Pozitív üzenetek lepték el Budapestet

Az ajándékcsomagok mellett egy másfajta meglepetéssel is készültek, mely sokkal inkább a lélek ajándéka. Ha valaki nyitott szemmel és szívvel jár-kel a fővárosban, karácsonyi üzenetekre lehet figyelmes, amelyek azoknak is szólnak, akiknek szeretteik nélkül kell tölteniük az ünnepeket.

Pozitív üzenetek lepték el Budapestet

Hírdetés

Jobbik

Együtt érzünk velük és bátorítjuk őket, hogy ennél már csak jobb év következhet

 

– fogalmazott Beleznay az akció kapcsán hozzátéve, a 2020-as esztendő számtalan dolgot megtanított. Többek között például azt, az egészség mindennél fontosabb, de arra is felhívta a figyelmet az idei év, hogy szeretteink, barátaink nélkül az élet üres, cél nélküli.

Pozitív üzenetek lepték el Budapestet
Jobbik

Azt szeretném, hogy mindenki egészségesen, idősáv és időkorlátozás nélkül élvezhesse a családjával és a barátaival együtt töltött időt 2021-ben

 

– kívánta Beleznay Zsuzsanna.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »