Ahol nővér van, ott szív van…

Ahol nővér van, ott szív van…

A Csallóköz szívében fekvő dunaszerdahelyi kórházban, akárcsak a Svet zdravia kórházlánc többi kórházában és rendelőintézetében május 12-én a nővéreket és szülésznőket ünnepelték. Az apropót a nővérek és szülésznők nemzetközi napja adta.

A kórház köszönetet mondott az ott dolgozó nővéreknek és szülésznőknek mindennapos fáradtságos munkájukért.

Az egyik, jelenleg használaton kívül lévő osztályon olyan helyiségeket alakítottak ki számukra, ahol az egész nap folyamán rendelkezésükre állt a masszázs lehetősége, de sminket, frizurát is készítettek nekik.

Hírdetés

Mindeközben süteményt, kávét, pogácsát is fogyaszthattak, amit a kórház konyháján készítettek számukra.

Földes Henrietta, a kórház ápolásért felelős helyettese nővérruhában üdvözölte az ünnepelteket. Ezzel kívánta kimutatni az irántuk érzett tiszteletét, hiszen egész életüket mások segítésének szentelik.

A kórház oklevéllel és rózsával ismerte el azoknak a nővéreknek és szülésznőknek a munkáját, akik legrégebb óta, több mint 40 éve dolgoznak az intézményben és azokat is, akik az elmúlt év során kerek munkahelyi jubileumot ünnepeltek.

A kórház 22 nővért és szülésznőt jutalmazott, közülük 11-en már több mint 40 éve végzik áldásos tevékenységüket az intézményben, a többiek pedig 20-35 éve.


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »