Adventi hívás – a Dankó Rádió új ünnepi műsora a hallgatók és sztárok adventi gondolataival

Adventi hívás – a Dankó Rádió új ünnepi műsora a hallgatók és sztárok adventi gondolataival

Idén a magyar zene rádiója szeretné, ha a Dankó család tagjai együtt készülnének az év legszentebb ünnepére: karácsonyra. November végétől hallgatói történetekkel és híres magyar művészek adventi gondolataival várják a hallgatókat a Dankó Rádió délutáni új műsorában.

A Dankó Rádió november 27-től elindította a minden nap 17 és 18 óra között jelentkező Adventi hívás című műsorát.

„A Dankó család tagjai saját példájukon keresztül, személyes ötletekkel, gondolatokkal tudnak segíteni mindannyiunknak, hogy csendesebb legyen az advent, fényesebb a karácsony és persze kiemelten fontos, hogy mindeközben felelevenítjük és ezzel életben tartjuk a régi hagyományokat” –  hangsúlyozta Popovics László, az Adventi hívás műsorvezetője a rádiós kezdeményezés különleges szerepét az adventi időszakban.

Hírdetés

A több hetes műsorfolyam alatt a hallgatók történetei mellett a Dankó Rádióban szereplő művészek is bekapcsolódnak az adásokba, és elmesélik, hogyan ünnepelnek ebben az időszakban. Az otthoni karácsonyi hangulatról mesél majd többek közt Kalmár Magda, Szulák Andrea, Madarász Katalin, Szóka Júlia, Kapi Gábor és Oszvald Marika is.

A jelentkezéseket a Dankó Rádió Facebook-oldalán és délutánonként a 06 1 759 60 71-es telefonszámon is várják.

Adventi hívás – november 27-től minden nap 17 órától a Dankó Rádión.

(MTVA/Felvidék.ma)


Forrás:felvidek.ma
Tovább a cikkre »