A ZSIDÓZÓ FIALA

A ZSIDÓZÓ FIALA

Jó, ha tudjuk: az úgynevezett baloldalnak – konkrétabban a kommunistáknak – mindig volt egy erősen antiszemita énjük, és ez teljesen független volt attól, hogy ők maguk zsidók-e. A 100 százalékosan zsidó Marx olyan antiszemita volt, olyan antiszemita cikkeket írt a saját lapjába, hogy a fiatal Hitler elpirult volna tőle.

De ne menjünk ennyire messzire, az MSZMP-n belül is mindvégig megvolt a “népi-urbánus” törésvonal, nevesítve a zsidó Aczél és a népnemzeti Pozsgay között. S azt se feledjük, hogy az egykoron létezett szocialista tábor egyik legfőbb külpolitikai irányvonala Izrael gyűlölete volt. (Ekkoriban írta a zsidó Karinthy Cini a naplójába, hogy nem érti, a “pesti zsidó újságírók” miért szidják ilyen kéjjel Izraelt, miközben mindegyiknek van legalább egy rokona Tel Avivban vagy Jeruzsálemben…)

Aztán jött a rendszerváltás, és ugyanezek a “pesti zsidó újságírók” hétfőről keddre felfedezték magukban a legyűrhetetlen és örök zsidó identitást, és ki lett adva például a vadonatúj jelszó: “Az antiszemitizmus modern formája az Izrael-ellenesség!”. Ezen kívül pedig minden bokorban kerestek és találtak is egy antiszemitát, ha pedig éppen nem volt, akkor importáltak, szereztek maguknak egyet-egyet, hogy lehessen kire mutogatni.

Mostanában viszont ismét új szelek fújnak.

Mostanában visszatérnek régi énjükhöz, a gyökerekhez, és például ismét az első számú közellenségük, ma pontosan olyan vehemenciával szídják Izraelt, mint Karinthy Cini idején. Ráadásul itt van az amerikai újhullám, Cortez kisasszony meg a BLM, ezek olyan antiszemiták, mint Goebbels, viszont mivel ők képviselik aktuálisan a “haladást”, a “modernitást” és a gyönyörűséges jövőt, ezért most ezeket imádják.

Így aztán elfogadottá vált köreikben a zsidózás. Persze, mint minden ezeknél a küldetéstudatos, kártékony, aljas gazembereknél, a zsidózás is “oldalfüggő” és személyre szabott.

Hírdetés

Emlékeznek még? Nemrégiben a Hír TV stúdiójában Jákobnak nevezték Jakabot, aki amúgy zsidó létére a Jobbik antiszemita korszakában nem egyszerűen eltűrte és gyáván kussolva viselte a kurucinfós zsidózást, de ha muszáj volt, hát maga is zsidózott kedvesen. Ebből is látszik, hogy ez a becstelen gazember kiváló partnere lesz Gyurcsánynak éppúgy, mint a teljes hazai ballibsi pöcének. De amikor – amúgy kifejezetten viccesen – Jákobnak nevezték, azonnal elkezdtek őrjöngeni és antiszemitázni odaát – beindultak a BLM előtti reflexek.

Most pedig az egyik legundorítóbb példányuk, a kifejezetten tenyérbemászó pofájú, leírhatatlanul ocsmány Fiala na, vajon mit csinált? Zsidózott egy kiadósat az ATV stúdiójában. (https://mandiner.hu/cikk/20200801_fiala_janos_elo_adasban_zsidozta_le_bodolai_laszlot)

Teljesen nyilvánvaló, hogy most nem fognak őrjöngeni és antiszemitázni. Egyrészt a fent vázolt okok miatt, másrészt azért, mert a Fiala lezsidózta Bodolai most éppen ki lett kiáltva fideszbérencnek. Hogy egy életen át a liberálisok és a baloldal érdekében dolgozott? Az senkit nem érdekel ma már. Ugyanis most a “Nagy Index Tönkretétel” című színművet játszák a becstelenség színházában, úgyhogy Bodolai mehet a süllyesztőbe. Így csinálták ezek mindig: előszeretettel akasztották fel egymást is, és mindig volt rá kifogástalan ideológia és magyarázat. Ma még csak a nyilvánosság virtuális tereiben akasztanak ugyanolyan kéjjel, és ne tévedjünk, amint megtehetnék, akasztanának valóságosan is.

Éppen ezért Fiala zsidózásában sincs semmi különös.

Ezek ilyenek.

Ezekkel nem kell szóba állni, ezek . Éppen elég megterhelő elviselni a puszta létezésüket, miképpen Lánczi Tamás kiválóan rávilágít erre ezen kérdésfelvetésével: “Miért kibírhatatlan emberek a kommunisták?”

Hát mindezért. 


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »