A zsidók nem érzik magukat Európában többé biztonságban: tömegesen alijáznak

Daniel Killy, a hamburgi zsidó közösség vezetője szerint a német zsidók nem érzik magukat Európa szívében többé biztonságban.

NIF: De mi lesz a magyar gyarmattal? Ki tudná megmondani?

Január első napjaiban több mint 18,800 bevándorló érkezett Európába a tengeren át.

(http://sputniknews.com/europe/20160112/1032998186/migrants-europe-january.htm)

Az egyik legújabb interjúban Killy azt mondta a helyi médiának, hogy az európai menekültügyi válság okozta romló biztonsági helyzet miatt emelkedik a jobboldali mozgalmak befolyása, és ez egy nagyon veszélyes helyzet a németországi zsidók számára.

Németország több mint egymillió menedékkérőt fogadott be a múlt évben, elsősorban 0muszlim országokból. Számos német zsidó vezető arra figyelmeztetett, hogy fokozódik az antiszemitizmus, mert a menekültek olyan országokból érkeznek, melyek erősen gyűlölik a zsidókat és Izraelt.

Avigdor Eskin, izraeli elemző és publicista, azt mondta a Radio Sputnik.nak egy exkluzív interjúban, hogy nemcsak a zsidók érzik magukat fenyegetve Európában, hanem a vallásuk miatt 2015-ben a leginkább üldözöttek, a keresztények is, Ez a helyzet egyre több és több embert késztet arra, hogy kivándoroljon Izraelbe, mondta Eskin.

“Sok ember számára vált keservessé az élet Európában a bevándorlók óriási száma miatt. És nem csak a zsidók, de a keresztények számára is, hiszen látni kell, hogy a keresztények voltak a leginkább üldözöttek 2015-ben. A zsidók az Európába érkező új bevándorlók célpontjaivá lettek, nem mindegyiknek persze, de mondhatjuk, vannak jó páran, akik az ISIS befolyása alatt vannak, ISIS vonzása nagyon erős ma.”

Hírdetés

Eskin arra is kitért, hogy a Daesh nem valami szervezeti infrastruktúraként működik, hanem harcias ideológiai üzenet az iraki és szíriai bevándorlóknak. .

“Ha Németországot nézzük, nyilvánvaló a veszély. Egyrészt a bevándorlók, akik nem találják a helyüket Európában és kényelmetlenül érzik magukat, mert nem leltek itt hazára, magukkal hozták a gyűlöletet. Másrészt Németországban létezik a szélsőséges jobboldal, ami önmagában is nagyon aggasztó tényező.”

Eskin beszélt arról, hogy Hitler önéletrajzi könyvét, a “Mein Kampf” -ot, mely nemrég került piacra Európában, 1000 euróért árusították, és az emberek vásárolták, bár tiltott volt oly sok éven át. Eskin szerint, “Vásárolják, hogy megérinthessék, beleszagoljanak, és néhányan, tartok tőle, eszközként használnák.”

Az elemző arról is beszélt, hogy a zsidók állandó fenyegetéssel találkoznak Európában pusztán zsidó létük miatt is. “Voltak késelések Párizsban és egyes esetek terrorista indíttatásúak voltak, és mindez megnyomorítja az életet Európában.”

Azt mondta, hogy veszély miatt, amit a zsidók tapasztalnak, növekszik az Izraelbe kivándorlók száma. “2015-ben több mint 10, 000 zsidó emigrált Izraelbe Nyugat-Európából, és ebben az évben ez elérheti az 50 000-et, de akár 100.000-re is növekedhet.”

Bővebben: http://sputniknews.com/europe/20160124/1033635770/refugee-europe-jews-israel.html#ixzz3yO23yuEG

http://sputniknews.com/europe/20160124/1033635770/refugee-europe-jews-israel.html

A cikket fordította olvasónk Bethad Urthvas

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Aktuális, CIONIZMUS, EU, Európai Egyesült Államok Tagged: Alija, Magyarország Cionista Gyarmat!, menekülés, PT (párhuzamos társadalom), ős-ránkvándorlók


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »