A zsidó rendőrség letartóztatta a palesztin csecsemő és édesapja halálra égtőjét – csattanós pofon az izraeli demokráciában kételkedő antiszemitáknak

A zsidó rendőrség letartóztatta a palesztin csecsemő és édesapja halálra égtőjét – csattanós pofon az izraeli demokráciában kételkedő antiszemitáknak

‘Arábá faluban az izraeli rendőrség letartóztatta ‘Áli Davábsá másfél éves palesztin csecsemő és az édesapja, Szá’ád Davábsá halálra égetőjét. Korábban nemcsak a palesztinok, hanem még magyarországi antiszemiták körében is többen megkérdőjelezték a Közel-Kelet egyetlen demokráciája hatóságainak azon szándékát, hogy elfogják a gyújtogatós gyilkost, vagy gyilkosokat. Az izraeli rendőrök lecsaptak a kegyetlen gyilkosra – olvasható az alaphír az Ál-‘Áráb arab hírportál nyomán a Sztátuszim Szmolánim nevű héber nyelvű Facebook-oldalon.

Csattanós pofonként érte a Közel-Kelet egyetlen demokráciájában tamáskodókat az a hír, miszerint az izraeli rendőrség vasárnap reggel hat óra tájban a nyugat-galileai ‘Arábá palesztin faluban rajtaütésszerűen letartóztatta Muhámmád Ász’ád Ká’ánát, a másfél éves palesztin csecsemő, ‘Áli Davábsá és az édesapja, Szá’ád Davábsá halálra égetőjét. A letartóztatott palesztin fiatalembert néhány órai kihallgatás után azonban a rendőrség szabadlábra helyezte.

A fenti történet egyetlen szépséghibája az, hogy a letartóztatott Muhámmád Ász’ád Ká’ánát vasárnap hajnalban az izraeli rendőrök nem a ciszjordániai Nablusz városhoz közeli Dumá faluban halálra égetett valódi csecsemő és édesapja halálának előidézése miatt tartóztatták le, hanem a tragédia után egy héttel, tehát tegnap, a galileai ‘Arábá faluban lefolytatott performanszszerű politikai tiltakozás megszervezésének, valamint a csecsemőt és az édesapját jelképező bábu elégetésének „gyanújával” állították elő… A letartóztatott, majd szabadlábra helyezett „égetős gyilkos”, Muhámmád Ász’ád Ká’áná az Ábná el-Bálád (ابناء البلد – A Falu Fiai) nevű ifjúsági szervezet egyik vezetője.

Hírdetés

A valódi emberégetők – valószínűleg zsidó telepesek – azonban több mint egy héttel a döbbenetes gyilkosság elkövetése után sem kerültek az izraeli bűnüldöző hatóságok horgára.

El-Kudszi – Kuruc.info


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »