"A vendégek egymással szexeltek" – ilyen volt Szájer konzervatív-kereszténydemokrata házibulija

"A vendégek egymással szexeltek" – ilyen volt Szájer konzervatív-kereszténydemokrata házibulija

Belga kollégáink segítségével bepillanthattunk abba az elhíresült brüsszeli lakásba, amit Szájer József utoljára az ablakon keresztül látott, írja a Blikk, alább folytatódik a cikkük.

Fekete pókhálók, izzó szemű koponyák és falra festett ördögvillák fogadták Szájer Józsefet péntek este, amikor belépett a fiatal doktori hallgató, David Manzheley (29) első emeleti lakásába – na, meg rózsaszínű szívecskék, pamlagok és egy földre terített matrac, elvégre a rendezvény sokkal inkább volt szexparti, mint megkésett Halloween-buli.

Szájer nem volt meghívva az orgiára, amely véget vetett a rendszerváltás kezdete óta tartó politikai pályafutásának. David, a házigazda saját bevallása szerint nem ismerte őt korábban. Eredetileg csak 10 vendéget hívott meg a korlátozások miatt, arra kérve a barátait, csak olyanok jöjjenek, akik már átestek a koronavírus-fertőzésen, hogy nagyobb biztonságban legyenek. Végül összesen huszonöten jelentek meg, mert sokan hozták a szexpartira a barátaikat is. A bulit Szájer sem akarta kihagyni.

– A rendőrség kopogtatás nélkül törte ránk az ajtót – mesélte David a belga HLN hírcsatorna riporterének, aki a megjelenés előtt a Blikkel is megosztotta a hallottakat. – Nagyon gorombán viselkedtek, sértegettek minket. Mégis hogyan tudtuk volna odaadni az igazolványainkat olyan gyorsan, amikor alsónadrág sem volt rajtunk?

David egy percig sem leplezte, hogy a vendégek egy szexpartira jöttek. Számos nemzet tagjai voltak a vendégek között, mert – mint mondta – a közösség igen kiterjedt. Azt azonban tagadta, hogy drogot is fogyasztottak volna. (Hülye is lett volna bevallani – a szerk.)

Hírdetés

– Csak iszogattunk, mint egy kávézóban, és persze, közben a vendégek egymással szexeltek. Nem hiszem, hogy ez büntetést érdemel – mondta. Hozzátette: a rendőrök nem mutattak neki házkutatási parancsot.

A belga ügyészség szerint a szomszédok hívták ki a rendőröket, mert a bulizók túl hangosan mulattak. Amikor este fél 10 körül betörték az ajtót, Szájer József pontosan tudhatta, milyen következményekkel jár, ha mint „keresztény-konzervatív” politikus lebukik. Míg a rendőrök a sokadalom többi tagjával voltak elfoglalva, a képviselő kimászott az ablakon, majd – az ereszcsatornába kapaszkodva – leereszkedett az utcára.

Akár meg is úszhatta volna a kalandot, ám meglátta őt egy járókelő, aki szólt a rendőröknek. Szájer keze erősen vérzett, mert a menekülés közben felsértette. A hátizsákjában a rendőrök drogot találtak, bár Szájer a közleményében azt írta, nem tudja, hogyan kerülhetett oda. Maga a házigazda nem látta a fideszes pókember szédítő mutatványát. Azt sem tudta róla, hogy ő egy európai parlamenti képviselő.

Szájer hátizsákjában minden volt, csak iratok nem. A rendőrök ezért hazafuvarozták, hogy igazolni tudja magát. Ezt a lakásán Szájer a diplomata-útlevelével tette meg. Közleménye szerint kérte a rendőröket, hogy végezzenek rajta drogtesztet, de erre nem került sor. Mindez azért meglepő, mert az ügyészség szerint Szájer ellen kábítószer-birtoklás miatt is eljárás indult. Ez persze csak akkor folyhat le, ha a diplomatákat, illetve a parlamenti képviselőket megillető mentelmi jogáról Szájer lemond, ám az ügyészség kétértelműen fogalmazott azzal kapcsolatban, hogy mindez megtörtént-e.

Szájer másfél nappal az eset után, vasárnap – mindenkit meglepve – közölte, hogy „a napi politikai küzdelemben való részvétel egyre nagyobb lelki megterhelést” jelent számára, ezért december 31-ével lemond európai parlamenti mandátumáról. Akkor még úgy képzelte, hogy a napi politika helyett „távlatosabb, szellemi területen” kamatoztatja majd a tudását…


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »