A vakcinákkal kapcsolatos álláspontjáért, népirtás miatt jelentették fel a Szegedi Egyetem tanszékvezetőjét

A vakcinákkal kapcsolatos álláspontjáért, népirtás miatt jelentették fel a Szegedi Egyetem tanszékvezetőjét

Boldogkői Zsolt, országosan ismert orvosi-biológus, a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Biológiai Intézetének tanszékvezető egyetemi tanára közösségi oldalán jelentette be, egy ismeretlen férfi feljelentette őt népirtás vádjával. 

„Egy I. Péter nevű alak rendőrségi feljelentést tett ellenem, mert nem tettem eleget a fenyegetőzéseinek. Állítása szerint 966 ember halt meg az mRNS vakcinázás következtében az USA-ban. E tények ellenére én az oltások mellett állok ki.”

Hírdetés

– írta a professzor közösségi oldalán. Boldogkői azt írja, kíváncsi lenne rá, hány ilyen feljelentés lehet még a rendőrségen, amelyről nem tud. A szakember a Magyar Hangnak azt nyilatkozta, nem lepődött meg, hogy feljelentették amiatt, nyíltan kiáll a vakcináció mellett, ugyanis korábban is fenyegetőztek már hasonlóval ismeretlenek.

Néhány héttel ezelőtt Boldogkői professzor azzal került be a médiába, hogy nyilvánosságra hozta, az elmúlt hónapokban több halálos fenyegetés is érte amiatt, mert az oltakozás mellett foglalt állást. Boldogkői nem tett feljelentést. 

 


Forrás:ma7.sk
Tovább a cikkre »