A tökéletes őszi dekoráció nyomában /X/

A tökéletes őszi dekoráció nyomában /X/

A szezonális dekoráció az egész lakásunkat hangulatossá teszi. Most, hogy hamarosan beköszönt az ősz, itt az ideje, hogy felébresszük a bennünk szunnyadó kreatív alkotót. Frissítsük fel a lakást színpompás őszi dizájnnal megfűszerezve! A jó hír pedig az, hogy ehhez még elkötelezett, ügyeskezű barkácsolónak sem kell lennünk.

Irány a legközelebbi hobbibolt!

A hobbiboltok nem kizárólagosan a gyakorlott kézműveseknek nyújtanak kitűnő lehetőséget az alkotáshoz szükséges eszközök, anyagok beszerzéséhez, de a gazdag skálán mozgó dekorációs felhozatalukkal a csupán díszíteni vágyóknak is kedveskednek. A hobbiboltok polcai között barangolva könnyen rábukkanhatunk álmaink őszi ornamentumaira, legyen szó a kültéri vagy a beltéri egységekről. Az pedig már igazán csak hab a tortán, hogy ezek az üzletek az akciós ajánlatok meghirdetésétől sem idegenkednek, így a kiszemelt bájos díszekhez akár jutányosan is hozzájuthatunk.

Mégis, mire „vadászunk” pontosan?

Hírdetés

Ha még újoncoknak számítunk a szezonális lakásdekorálás világában, könnyen lehet, hogy a színes paletta láttán elbizonytalanodunk. Mégis, melyek azok a dekorelemek, amelyek az ősz hangulatát idézik? Nos, ajtódíszből mindenképpen készletezzünk be a szezonra! Ha biztosra akarunk menni, szemezgessünk a szárazlevelekből kreált, kifejezetten őszi színekben pompázó díszek kínálatából. Tegyünk a kosarunkba hosszan lelógó fali dekorációkból, esetleg meghitt hangulatú égőkből is.

Átöltözik az egész lakás

Ha módunkban áll, érdemes apró terítőket, új, őszi abroszt és függönyt is vásárolni, így az egész otthonunkat átöltöztethetjük a közelgő szezon jegyében. Ne feledkezzünk meg az egyik legnépszerűbb őszi dekorelemről, a vidám dísztökről sem! A kisebb-nagyobb, bohókás tökök elképesztő hangulatfokozó potenciállal rendelkeznek.

Illatos gyertyák mindenütt

Ha ősz, akkor gyertyák! Az illatos gyertyák garantáltan idilliéve varázsolják a nappalit vagy a hálószobát. Ahhoz, hogy a hagyományos gyertyáknak őszi hangulatot kölcsönözzünk, használjuk a kreativitásiunkat. Egy üvegtálon ízlésesen elrendezett piros-sárga falevelek, gesztenyék társaságában elhelyezett gyertya előre borítékolja a sikert. (X)


Forrás:3szek.ro
Tovább a cikkre »