A tökéletes mém!

A tökéletes mém!

Íme, korunk hőse, Martin Looter King, aki tiltakozásnak becézgetett fosztogatásokat rendez Amerika-szerte, kifosztja a Nike üzleteket és az autószalonokat, mindezt a többszörös visszaeső bűnöző, többek között állapotos asszonyt fegyverrel kirabló Gerorge Floyd halála miatti felháborodásnak eladva.

A kibaszott libsi média meg a “demokraták” pedig megtapsolják érte.

Íme, korunk hőse, Martin Looter King. Nekik ez maradt, ezek őt szeretik. Le is térdelnek elé, s ha te nem, akkor térdre kényszerítenek, és azt üvöltik eltorzult pofával, hogy rasszista vagy. S ha ez sem elég, akkor csókolgatják a bakancsát vagy megmossák a kibaszott lábát, meggyalázva ezzel Jézust is. S persze meggyalázva ezzel leginkább Martin Luther King emlékezetét, a polgárjogi harcosét, aki nem fosztogatott és nem ölt meg rendőröket.

Hírdetés

Az idióták, a kártékony barmok ma Martin Looter Kinget dicsőítik, és cikkeket írnak a NYT-ba (hova máshova!), miszerint addig ne találkozz a családtagjaiddal, ne vedd fel a telefonjukat, ameddig nem mennek tüntetni a BLM mellett vagy nem küldenek pénzt nekik. Sztálin és Mao elégedetten nyalogatja mind a tíz ujját a pokolban…

A normális emberek pedig gépkarabéllyal járnak már az utcán.

S ha minderről szólni mersz, ha kirakod Martin Looter King mémjét, akkor azonnal ugrik itthon is a fostengerben lubickoló sajtó (24,444, hvg, narancska), jönnek a mélyliberálisok, a mélyfarizeusok, a léleklooterek, jönnek a szarból megint, és meglincselnek, egyelőre csak a virtuális térben, de alig várják, hogy a BLM meg az Antifa mintájára megtehessék valóságosan is.

Igazad van Hoppál Peti! A Martin Looter King mém kolosszális!

Ugyanis a valóságról szól.


Forrás:badog.blogstar.hu
Tovább a cikkre »